CSS

Wednesday, November 24, 2010

Bundt Nordicware dah sampaiiii...

Assalamualaikum..

Buat kak Rima terima kasih. Hadiah dah selamat sampai tengahari tadi. Duk tengah berskype ngan kak Nor dapat call, diorang depan pintu hantor barang. Mekasih.. sangat cantik dan comel. Dah tak sabor nak membaking guna  pan baru tu.

Budak budak tumpang excited tengok kotak beso

Fresh from Singapore

Jeng jeng... Tangan budak budak. Diorang memang suka main biji letup letup tu..hehe. Wah teruja nak tengok isi dalam tu

Senyumm...


Sengetkan kepala..Cantikkan.. Inilah hasil suka suki masuk GA kak Rima ..bertuah bertuah.

Tadi suspen jugak kot tak muat oven, rasa cam beso je. Rupanya..shantikk elok muat. Suke suke.. Alhamdulillah..

17 comments:

anymz said...[Reply to comment]

isshh..takmo tengok..takmo tengok..jeles..jeles...
tahniah izah..rajin2 la membaking ya..leh kita pakat2 ke ampang ramai2.hehe

Yat Maria said...[Reply to comment]

Wahhhhhhhh!!! sudah mariiii arrr...yebedabedoooo!!

hana said...[Reply to comment]

tima kasih mek bg award bwh sinun... award yg nih ko tak nak bagi skali ker?? wakakakakakaa....

Ayu said...[Reply to comment]

wah!!...lepas ni pi buat condense milk cake tau!!!..tahniah!! tumpang gumbira walaupun bundt yang ini akak tak ada!!..

Rima said...[Reply to comment]

Once again congrats Izah.. ape tunggu lagi.. pi main dgn butter and sugar hehe

Kak Rose said...[Reply to comment]

wuih... jelesnya!!!!

MamaFaMi said...[Reply to comment]

Wah, lepas ni lagi malatopsss la kek kek dia. Jeles nih!

p/s : Izah, mama tag Izah jawab soalan peksa ye, kalau rajin. Kalau tak rajin, consider fail je la.. muahahaha...acah je!

Anna Qawina said...[Reply to comment]

Izah...apsal aku rasa cam dengki jek ngan ko ha?? eheks...

haritu mmg terjojol bijik mata tgk kek sicilian oren kat blog Rima tu, dia guna btk tu kan..aduhaiii...sob..sob...

♥LOVE2COOK♥ said...[Reply to comment]

Congratz Izah!!! Don't forget to invite us after baking! :D

hazila said...[Reply to comment]

Nak tumpang jeles samalah....

Sizuka said...[Reply to comment]

izah,

oleh kerana akak tak menang hadiah tu, akak pun order je dari amazon.com. hehe.. tapi tahun depan la kot baru sampai sebab ship from a friend's house kat US. izah bake cake comey2 ye, nanti boleh akak tumpang makan. hahaha...

Mat Gebu said...[Reply to comment]

Tahniah izahh...waaa, ter menjelesss nihh...terus rasa bengkak jee..hahahaha....

deeTha H said...[Reply to comment]

salam kak...

waaaa.. seronoknya dapatpaket tu...
lepas ni baking2 terus ya :D

mokwonik said...[Reply to comment]

izah...tumpang jeles sekaki gak!!! tapi kan mokwo tak larat nak teleng kepala nih..camno ehh ghupe sebeno menda alah bundt pan tuh???

Ribbon Clown said...[Reply to comment]

Congrats Izah..!!! :D thks for dropping by.. i link you jugak..;)

K.Nor said...[Reply to comment]

alhamdulillah.. tahniah izah.. jeles tetap jeles sbb gerammmmmmmmmm sgt dgn acu tuh.. huhu

chibichan said...[Reply to comment]

kak, kalau nk order nordic punya product dr akak blh tak??