CSS

Wednesday, November 3, 2010

Award: Dari Kak Watie


Assalamualaikum..

Wah..dah lama tak demam award. Hari ni hari bertuah sebab dapat award lagi. Anugerah Blogger Harapan. Memang boleh harap. Harap maklum.

Mekasih kak Watiermanlife yang bagi award ni. Semoga ukhuwah kita berkekalan hingga bersua muka ye...

Suka jenguk blog kakWatie yang memanjang busy dengan memacam order yang nak kena buat tu. Sebab blog kak Watie ni memberi suntikan semangat untuk turut membuat bekal untuk hubby tercinta. Tapi semangat je yang tinggal. Buatnya tak jugak. Wahaha.. Tapi hubby kuar rumah dengan perut kenyang pun sangat berpuas hati dah kan. Blg kak Watie ni banyak memaparkan kek kek yang di order, sedap sedap dan cantik cantik. Tak lupa gambar gambar bekalan untuk suaminya dan anak anaknya yang memikat hati. Tang sambal udangnya tu yang tak leh lupa.

Perasaan happy bila dianugerahkan award ni. Sebab bermakna diingati..

Kepada kawan-kawan yang sudi, ambil la award ini sebagai pengganti diri.. AAA.. ganti diri? Apa apa jelaaa...

4 comments:

Watierman, rmanbkr said...[Reply to comment]

Salam TQ Dik Izah for the good words....describing Watiermanlife! Cayang...Muaaah!

Kerull said...[Reply to comment]

Wah syok nya dapat award...nak gak..lih amik ke..hu hu

izahdaut said...[Reply to comment]

kak watie..
cayang akak jugak!!

kerull..
amik amik..di alu alu kan...mekasihhh

halimatun said...[Reply to comment]

nakk jugak..