CSS

Sunday, January 16, 2011

Award: Creative Blogger Award


Assalamualaikum..

Mekasih buat teman Mas- yang sangat rajin bersilat di dapur dengan menu2  baru, Ros - yang sangat kreatif memasak n penuh dengan idea2 baru, juga food photo yang sangat gourjess dan Mimiey -anak dara yang memenuhi piawaian calon2 mak mertua-pandai masak weh!! sudi bagi award ni kat saya. Best weh dapat award. Rasa bertambah semangat nak berblog kan... Dengan rasa berbesar hati saya ambil n tampal diblog ni. Mekasih sekali lagi.

:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

Forward award: 

fidza desperate mama: of coz saya akan bagi kat dia, sebab dia mmg kreatif menggunakan bahasa di blog nya.ringkas, padat n sampai perasaan di situ. yolah, namo pun advocate & solicitor kan...ikiki..

mamafami: Sebab blog mamfami ni adalah blog yg mula mula saya kenal dan sangat kagum dgn hasil tangan yg sangat kreative dlm bidang masak2 ni.

kak hana: of cozz dah ramai pun yg bagi award ni kat dia kan.mmg kreatif pun mek jepun tu...tak yah bagitau pun mmg semua dah tau.

kak anymz: masak lomak ingat kak anymz..aduyaaiiiii.. kak nim bila nak jomput kami ke nogori ni.nak makan masak lomak kobau..ekeke

deliah deli: sangat kreatif...tengok saja pandang pertama menunya pun dah tahu kekereatifan hasil tangan nya.bukan saja di dapur tapi juga di camera..






7 comments:

hana said...[Reply to comment]

tima kasihhhhhhhhhhhh!! *sila ikut nada amy search dolu2! muekekekekekee

izahdaut said...[Reply to comment]

kak hana..amy search ke alycat wehh..ah bantai je la..sebab aku muda lagi tak berapa kenal penyanyi dulu.walkakakaa..perasan...haha

Deliah's Deli said...[Reply to comment]

salam izah...tkasih..sy sgt terharu *shingga menitiskan 2 1/4 titk air mata :p

izahdaut said...[Reply to comment]

lo bagi je la 3.2 titik terus air mata tu..hahaha..lawak tul

desperate mama said...[Reply to comment]

izah, tenkiu sudi bagi award... orang lain kreatip bab masak masak.... desperate mama kreatip merapu meraban.... huhuhuhhu....

izah.... aku pon nak jugak pandai masak macam korang semua.... tapi bila laaa..... takde bakat semulajadi masalahnye... malas semulajadi je yang ada....

anymz said...[Reply to comment]

izah!! golek2 akak baca komen hana..lama tul dia dok jepung agaknya sampai lupa mana satu alleycat dan mana satu amy search..hehehe

btw maceh ya zah atas pemberian award ni....

izahdaut said...[Reply to comment]

fidza..
tak perlah..aku pun suka tulisan idea2 ko tu..luas sikit pemmikiran aku ni...haha.kalau blog masak je aku hadap, cepat lagi la beranak pinak lelemak aku niha...hahhaa

kaka anim..
kikiki..tumpang golek ngan akak gak...