Saturday, March 26, 2011

Saturday Bluessss...


Hari ni kan, rasa sangat lemau dan lesu ganda 7. Maka dengan itu, meh le jeling jeling gambo masa time beriang ria di Penang hari tu. Skodeng pasangan sedang beramah mesra. Ngeee... Tak pasti nama pantai neh, tapi kat Penang, bak kata kak Sam tu, sepanjang jalan pun ada pantai kan.





Semua ni hubby main snap snap sekitar pemandangan pantai dan pemandangan Pulai Pinang yang seberang nun. Masa ni lepak kat pantai kejap sebab nak tunggu kedai cendol kat Maklom buka. Hehe..




Budak budak dapat kawasan lapang dan berangin gini suka sangat la.




Burung pun nak skodeng. Tapi yang ada burung gagak je.. haha..burung gagak pun gagak laaaa.. Layaaaannnnn...

10 comments:

Kak Sam said...[Reply to comment]

Assalamualaikum...
Yea..yea..yea akhirnya boleh gak tinggal jejak kat sini. Alamak kalau pantai kat seberang tak dapet den nak nolong. Len kali masuk le ke pulau. manyak syiokk woo.

psttt kedai cendol tu kata mana dan apa nama apa yea?

desperate mama said...[Reply to comment]

ingatkn, izah yg tengah beramah mesra tu!!! bais tukang amik gambo... hehehe...

tun_telani said...[Reply to comment]

*yawn.. baru bgn tido nih.. teruk x? mmg saturday blues jangkit smp sini. xde mood langsung!
byk nyer gagak.. byk sampah ke kt pantai tu?

Mas said...[Reply to comment]

arrgghhh...jadi rindu lak kat tempat aku berdating dulu..wakakaka...
makcik...aku nak tanya..bini sapa tu yang berposing ala2 perempuan melayu terakhir tu....
sopan betoi..he..he..
wahh..seronoknya bais ngan muaz tu dapat tanah...he..he..
seronok betoi budak berdua tu...
satu lagi..tak pasai2 burung itam tu popular petang ni..he..he...

kak Erna said...[Reply to comment]

izah..selalau orang sebut monday blues..ni izzah hari sabtu pulak ye.
kenapa izah tak sihat ke..jangan lupa makan ubat ye,,

HaSue said...[Reply to comment]

eh..terbayang lak aku mesti best kalo piknik kat area anak2 ko main tuh..bentang tikar pastu golek2 berangin2 kan..pastu siap bawak buaian bagai ke..bawak dapur gas ngan tong gas sekali..bagi sedap sikit leh angkut tilam ngan kelambu..baik pindah terus la kalo gitu kan..

cantik je gambo hb ko amik..mesti siap2 crop gamba ko sndirik kan..malu2 laks..ahak

p/s:aku pahamm..aku paham..org yg dlm ke'blues'ab neh..hehe

anymz said...[Reply to comment]

bini sapo lah tu kan maintain ayu topi tembok .konon2 perempuan melayu terakhir lah tu yo.huhu

tu ado satu gambar tu berebut kayu dgn anak tu apo hal tu zah..sapo nak rotan sapo tuuuu?..wakaka

LinRosly said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah

Wah! Bestnya Jalan2 Makan Angin...Kak Lin suka permandangan di tepian Pantai Cantik ada rasa kedamaian disitu...

ijan said...[Reply to comment]

salam izah, bestnya balik kampung. Izah kg kt mana ek? Perai ke tanjung? Kami kt bkt mertajam. Kalau balik penang mesti pegi makan nasi kandar Hamidiah kt komtar tu.hehe

izahdaut said...[Reply to comment]

kak sam..
cendol tu kat maklom simpang 3. nama tak pasti tapi satu satunya kedai cendol kat situ

ijan.
sebenornya kampung hubby kat kulim.saje jenjalan kat penang. kampung saya lak kat lipis, pahang.hehe

tun..
ala..ni panatia jenis batu batu..bukan untuk mandi..lepak2 berangin ok la