CSS

Thursday, May 20, 2010

Lawak betul!!

Assalamualaikum.Ni saja nak share gelak memalam dengan kengkawan jugak. Dapat emel dari en somi saya. Gelak ngekek baca ni. Teringat MamaFami share lawak hari tu, ma ni kisah benar ma.. Bace jangan tak bace. Huwahahhaa..suke suke je.klik la tang gambo nak bagi nampak ape yang ditulis tu ye..slamat malam..




Sabo betul la cikgu dia ni. Kalau aku jadi cikgu, ada gak aku pangkah beso beso satu kertas tuh..hehe

11 comments:

leen hussain said...[Reply to comment]

itulah tugas seorang pendidik...sebab tu akak pun takleh jadi cikgu..wakakaka!

Azita Zain said...[Reply to comment]

kahkahkah... mmg sabo bebeno cikgu tu...!

AZLINA said...[Reply to comment]

izah, akak & anak2 gelak x henti2, smpi bibik pun heran n join sekali..mmg kelakar gila, kesian pulak akak kat cikgu tu..lawak tgh mlm

ain said...[Reply to comment]

kihkihkihhh....memang lawak!! memang kena byk sabo ler sape yg jd cikgu dia tu!!

HALAMANKU said...[Reply to comment]

Sabo jek yang sambung membaca ni... tullah zah kalau erma pun lama dah pangkah bebesar.. bukan surat cuti tapi karangan mimpi ngeri ha ha ha...

NiezaMan said...[Reply to comment]

mujur x jd cikgu..rasanya bukan pangkah kt kertas tu je..dgn budak tu skali kena pangkah...hehehe

TopsyTurvyMum said...[Reply to comment]

kahkahkah! kuat betul imaginasi budak ni..siap tulis cina lagi...

kak Erna said...[Reply to comment]

izah..tu lah dia anugerah tuhan tok cik gu dia tu..ddiberi kesabaran yang tinggi..bolih pulak dia mengarang cerita macam tu..

izahdaut said...[Reply to comment]

kak leen..tak per aa..cikgu pada anak2 ok gak uhh..lagik besor tuu

azita zain..
betui tu..rasanya cikgu ni mesti dah tak de hati nak hadap paper mcm ni..mesti hari2 hadap dah tak rasa kelako dah..

azlina..
hahaha..akak syiok tu join gelak ramai2..haha..hilang jap apa yang dipikir yang sakit kepala ke kann\

ain..
memang sesangat sabor..sabo tu kat paper tu, kalau jumpa bedepan siap kena ketuk je tu

erma..
hahhaa..setuju setuju..siap last tu mention sebab tu saya tak datang sekolah..haduhaiiiii..

niezaman..
hahhaa..tu lagi haru..memang ikut hati gak nya kena pangkah budak tu

TTM..
tu yang tak tahan tu..ttulis cina..cikgu tu mesti pandang sebelah mata je

Kak erna..
ni bukan lari dari tajuk dah ni..lari dari sekolah hapeee...lari dari bhasa langsung kak erna yekk

mummyseri said...[Reply to comment]

salam izah..
klakar la senyum sorang..
ada sblm ni kite baca karangan cam ni gak, tp murid sabah ..lagi kelakar..adoiii..

izahdaut said...[Reply to comment]

seri..
tula seri..bebudak ni klakar tul akall nyaa