CSS

Saturday, May 8, 2010

slamat hari ibu

Assalamualaikum..

SELAMAT HARI IBU!! FROM ME..



Selamat hari Ibu dan happy mother's day buat semua insan yang bergelar ibu, atau bakal menjadi ibu. Ada yang celebrate hari ibu malam ni? Mesti ada yang special kan. Pada saya yang paling special adalah doa anak2 untuk kesejahteraan ibu di dunia dan akhirat di samping tak lupa berkasih sayang dengan ibu. Berkasih sayang ni merangkum semua lah kan..bertanya kabar..berkunjung..membantu..memacam lah lagi. Buat semua pengunjung dan kawan2 ku yang dikasihi, masuk sini dan amik lah kad hari ibu dari ku buat kalian semua. Semoga kita semua bisa menjadi anak2 yang soleh solehah yang menjadi pembantu ibu ketika di sana nanti dan bisa juga mendidik anak2 sebegitu rupa. So..selamat hari ibu buat mak di kampung Berchang, Lipis, ATIKAH HJ NGAH dan buat ibu mertuaku di Kulim, CHE NENG juga buat adikberadik ku yang sudah dan bakal bergelar ibu.



Dan ini kad ucapan yang diterima dari Ros Jintanmanis. Thanks Ros atas kad yang cun melecun ini.



Dan kad ini pulak angkut sendiri dari kak Ummi. Kad yang comel kan.



Award pulak ni. Oye..oye..dapat award lagi. Tapi award dengan tag ni saya dah pernah buat dah kak Yatie. Aci tak kalau tampal je. Uis jangan marah kak ye..Award ni diiterima dari Kak Yati US. Jauhkan saya angkut ni. Terima kasih kak.



Sama juga. Award dari kak Yati US. Jangan lupa klik tengok umah kak Yati dengan macam2 juadah ada. Kak Yati yang raaaaajin. Thanks kak!!


Lagi kad Ucapan Selamat Hari Ibu 9 May 2010. Kad yang diterima dari kak Yatie US. Thanks kak Yatie.



Kad ni pulak angkut dari umah kak Tie. Slamat ari ibu kak Azatie.



Kad from LOVE. Thanks n happy mothers day for u!!



Card ucap selamat hari ibu dari kak INAHAR ALI. Thanks kak doctor. Jangan lupa makan jgn sik makan maggie..hehhe pepandai je saya tokok tambah.


Oye oye tambah koleksi lagi dari Mamasyipah. Thanks mama muahhss!!

8 comments:

MAMASYAZA said...[Reply to comment]

selamat hari ibu utk izah juga, amboi byk dapat awards...mesti happy tu

ASN SURVIVOR said...[Reply to comment]

Selamat hari ibu pae!!! ana angkut 1 gambar hehehe..

kak Erna said...[Reply to comment]

selamat hari ibu juga buat izah..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...[Reply to comment]

salam izah

and HAPPY MOTHER DAY
semoga kita jadi ibu yang TERBAIK buat anak2 kita yerk....

indahhouse said...[Reply to comment]

salam kak izah,
Happy mother's day! Moga gembira selalu bersama family tersayang :)

MamaFaMi said...[Reply to comment]

Salaam Izah,

Selamat hari ibu buat Izah. Nanti kalau ada kelapangan, sudi-sudikanlah singgah blog mama dan collect award untuk blog Izah ye...

geraugebang said...[Reply to comment]

Salam kenal dari kak gerau...selamat hari ibuk...

izahdaut said...[Reply to comment]

mamasyaza..
selamat ari ibu jugak..dari kengkawan kita gak tu..

asn..
ana..thanks..slamat ari ibu..amik jangan tak amik

kak erna..
selamat ari ibu juga kak

zaana..
slamat ari ibu juga..insyaAllah

indahhouse.
nurindah..thanks..doa mendoakan ok..

mamafami..
thanks sudi bagi award.dah tampal pung

geraugebang..
kak gerau.salam kenal.saya mmg dok ikut akak pun..slamat ari ibu