Friday, April 22, 2011

Hadiah GA kak Paty sudah tiba..


Assalamualaikum..

Pertama sekali jutaan terima kasih buat kak Paty dari PATY'S KITCHEN yang memilih kami -kami menjadi yang bertuah dapat hadiah GA dari kak Paty ni. Ramai mungkin dah tahu kak Paty dan menu menunya yang pelbagai. Bagi yang belum mengenalinya boleh la ke blog kak Paty tu ye. Saya suke tengok menu breakfastnya yang memberi ilham untuk buat breakfast untuk anak2 saya.

Kak Paty seorang career women yang sangat busy tapi masih membolehkan dirinya untuk ke dapur buat santapan family dan mengupdate blognya. So buat sesiapa yang kurang ilham untuk memmasak boleh la ke dapur kak Paty.

Terima kasih juga buat Ayu, kak Paty's daughter yang menghantar hadiah ni by hand. Kesian betul kat Ayu sebab masa dia dah sampai kat bawah, callnya tak dijawb. Entah bila bebudak ni main enpon di silentkannya. Tup tup Ayu dah tejengul depan pintu je. Kesian dia. Banyak kali call tak dijawab, sebabnya guard kat bawah ni susah orang luar dia nak kasi masuk. Tuan rumah kena turun jemput tetamu.  

Apa pun terima kasih kak Paty dan Ayu. Saya suka bangat dengan cake stand yang cantik bangat ni. Semoga akak dan blog terus suksess ye.



6 comments:

Zaliedana said...[Reply to comment]

Ehem2 bestnya org tuh dapat hadiah..Eh bila lak akak nak anjurkan GA,eh bhasa baku lak,hihi..Bebudak mana pong mmg suka sgt men nset kan,mcm si nana nih,slalu gak nset sy dibalingnya,huhu,nsib umuq panjang lagi..

izahdaut said...[Reply to comment]

ct.. akak memang nak buat GA.tapi adiah sempoi je..tetiba lak segan.hadiah dah ada, tapi duk pikir nak buat ke idak..haha..
tu la pasal ct, tepun akak ni kali ke berapa dah yg wassalam.

Mas said...[Reply to comment]

ijahhh..bestnya dapat hadiah....
tu kene buat kek tu...muahahaha...

izahdaut said...[Reply to comment]

mas..dah buat pun.ahak

K.Nor said...[Reply to comment]

bila la yg akak nak sampai ya.. tak sabo rasanya.. hu hu

izahdaut said...[Reply to comment]

kak nor..
on teh way.. tah patah kaki dia apa..hahhaa