CSS

Wednesday, April 13, 2011

Award: from nieza, mas dan Kak Noorsafone


Assalamualaikum..

Adeh baru nak menggantung cenderahati dari teman2 sempena meraikan blog yang dah setahun. Ni semua hebat hebat belaka ni, dah setahun dah ramai follower diorang. Semua rajin2 dan cekap2 didapur dan handal menghasilkan menu2 yang membuatkan peminat2 blog masing2 ingin mencubanya pulak. Syabas kengkawan ye.

Yang atas tu dari Mas Duniaku. Jemput ke dapur mokcik tu ye. DUNIAKU



Yang ini pulak, duk jauh nun di Findland. Tahniah Nieza.  Pun menyambut ulangtahun pertama blognya. Boleh jemput ke OUR JOURNEY BEGINS


Dan yang ini datang dari kak Norsafone yang menghargai semua followernya dan dititipi dengan sejambak bunga. Mekasih kak. Jemput ke blog STORYOFMAMA


Terima kasih semua!!





2 comments:

Mas said...[Reply to comment]

patut la aku tersedak...
ada yang menyebut nama...
maceh makcik sudi ambik bunga tu....
tengok bunga tu ingat kat aku tau....
cawan tu buat kau minum kopi pepagi...
buku nota tu tok kau salin resepi..he..he...
sayanggg...kau...

Nieza said...[Reply to comment]

wahhh izah dh gantung dh poskad ni...tq dear...sesudah subuh nieza dh terbang ke sini dok dgr org promote kat sini...hehe

actually blog nieza tu biasa2 jer zah....hebat lagi blog izah ni...malu juga kalau nk compare tau...apapun terima kasih izah...seronok dapat kenal ngan izah..semoga perkenalan kita dialam maya ni dirahmati Allah selalu...insyaAllah..:)