CSS

Sunday, April 10, 2011

Award: From Love



Assalamualaikum..

Tengok.. amik 2 terus award dari LOVE. Tak tau mana satu Love bagi, agak2 tamak tadi nak je amik semua. Hahaha... Ke dah salah amik award ni? Apa pun terima kasih banyak2 buat Love yang mengingati diri ku ini. 

Rasa segar pagi ni pas bawak bebudak main kat taman bawah ni. Kira mode pasrah hilangla kejap. Pastu kan tetiba nak testing my memory kat kawan2 blog la. Macam LOVE tulis berderet panjang tu. So hari ni dengan bangga hatinya saya mengurniakan 2 awards ni untuk kawan2 bloggers yang tersayang.. ececehh..

To all of u with love:

Kak Nor Ganu
kak Hana Hanamemories
Mas Duniaku
Hasue I love my life
Tun Telani Bintulu
Ziey
Kak Rosliza
Kak Lina pg
kak Azatie Sayang
Mamafami
kak Ummi Zaihadi
Anna Qawina mak yong
mr Mama
Cik Mat Gebu
Ryo adik Hasue
Ady
Diana Skyblue
kak Hazila
Norshaa PD
Kak Yatiememories
kak Azlita aziz masam manis
kak LIeza Ezadlieza
Ct Zaliedana
Ct Hajar sitiezahim
Nieza Findland
Topsyturvymum TTM
kak Rima Singapore
kak Ayu citarasarinduan
kak Yusa Sari
Kak Anym cayang nogori sembilan
kak Yatt Maria
Sally
Kak Zana dzanariah
Chik Mimi
cik manggis
cik min
fiza desperate mama
kak nazrah
kak bee
kak naz
kak inahar doktor
kak inaku79
kak ina kl
kak lizahanum
kak shidah (sizuka)
fashah84
kak nuridah singapore
kak shiela yg baru dapat baby
kak Sam penang
kak cek 
kak Liza@Adzriel AB
kak suri solehah
umi dapur aulad 
wanieyra
nadya anwar
nuanza
sue@nenie
mamahawa
mamasya
kak Paty
kak Rose mykuali
kak Madihaa
staranise
kak Noorma
kak Zarin
kak ain 
kak LG
kak Suzi
gerau gebang
kak wan citarasawan
mamasyipah- saya tak dapat masuk blog mamasya ni sebab malware
alifaimanaqil
aqildarwisy
ribbonandcircus
kak antan
kak azian
kak azita zain
nurindah
moklong
kerull
fmina08
alongroz
ayu kitchencolours
kak am flora
kak zai
kak azlina terminal hijrah'
iza akma 
kak ilah jiya
kak wana
faradean - lama dah senyap
deliah deli
kak ida dapur kecik
kak ct naemah
mokwo
asmara
mama tomei-lama senyap
adikros
ros jintanmanis-thanks to ros for free e-book
kak erna
mamaeina
erma halamanku
mimiey
kak lin rosly
lina
kak maz ilhamdapur
kak aidah
qira ddapur
kak leen
kak asma
kak anis
mummyseri
kak dayang Jack
suzana samsuddin
deetha
kak hamsini
mamazieza
jiya pengembala kamben
azura rahman
mak Qis
CB cikadak biru

aaaaaaaaaa sapa lagi ek.. pening dah.kering otak.. nanti sambung balik..ngeee



28 comments:

HaSue said...[Reply to comment]

waaa...ada gak nama aku..yg dr love pun x angkut lg..tempahan lori penuh sbb ramai gak nak angkut dr love kot.hehe..
rajin tul ko list nama nih..sibbaik x dengan link skali..kalo ngan link skali mmg menunjuk2 line tenet ko yg pantas tu ngan aku laa tuh..<-ayat iri hati..hahaha..
mekasih beb...lebiuuu..!

Deliah's Deli said...[Reply to comment]

sebaek ingt..klu x dh kena pok! :p..tq izah..muahhcccsss!! :DDD

Mak Qis said...[Reply to comment]

pagi2 dh gantung award ye izah...mekaseh izah...nnt akak ambek yer...nk kena g umah love p ambek kat sana dulu...

izahdaut said...[Reply to comment]

@HaSue
hahahaha..rugi aku tak letak link skali..musti nak tunjuk punya kan..kakakkaa... ke lori sarat angkut durian weh..hehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@Deliah's Deli
aipp musti ingat punya.... hehe..amik amikk

izahdaut said...[Reply to comment]

@Mak Qis
tq akak sudi amik..silakan

Mas said...[Reply to comment]

wehhhhhh...panjang nya list....

haaa..nampak nama aku..he..he..maceh ijahhhhh....

nanti aku angkut..
kat rumah love pun tak angkut2 lagi...

nanti aku borong semua sekali...he..he..

amboiiiiii...rajinnya pepagi jejalan kat taman....
bagusssss....kau main apa kat taman tu..he..he..

Kak Rosaliza said...[Reply to comment]

assalam izah..akk dpt lori kontena lagi, dah angkut n selamat digantung dah..mekasih izah

Yatie said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah,
TQ bagi akak award yg cantik ni..suka akak tau...hehehehe...
Akak doakan moga mak Izah selamat pergi dan kembali dari menunaikan umrah, semoga sentiasa dlm rahmat Allah SWT selalu...Aminn.

Nieza said...[Reply to comment]

Assalammualaikum izah, celik2 mata dah terbang mai sini tgk award yg izah bg ni..haha macehhh yer ingat juga kat org jauh ni...sebelum keluar berpoya2 ni jap nk angkut bawa blk dulu award ni...hehe

StarAnise said...[Reply to comment]

tenkiu izah...lakat gak nama ai w/pon blog ai xsehebat yg lain :) nanti saya letak kat blog ek pestime dapat nih tenkiu3...

Sheila Shafeareen said...[Reply to comment]

Salam izah - alhamdullilah ada jugak tersangkut name akk yeee... sayang dia heheheheh.. caya betul.. semua dia ingat...nnt nak sangkut kat dinding bg meriah

Aqil said...[Reply to comment]

alhamdulillah ingat gk akak kt kite ek..cayang dia...mmmmuah kih2 tq ;D

Ayu Safieza said...[Reply to comment]

Izah......nama ayu pun ader......wa bestnyer......rase cam nak lompat kene ceiling jer....sib baik tak berapa nak tinggi aiii ni...

terharu..:o)...thank u Izah....I sonoks kenal u......yang ceria...happy mapppy ratu donut n muffin nih.....ekekkekkeeee!!

hana said...[Reply to comment]

wahai cik jah yang cantik jelita... ai miss u tooooooooooooooooooo!!!

ko semakin hebat la skrg jah! wa tabik sama lu la beb!! tima kasih kerna aku masih dalam ingatanmu... sob sob sob... lap pakai tisu jamban.. *sampai mesia lupa tisu muka yg mana satu..haha

Zaliedana said...[Reply to comment]

Assalam kak ijah,tengs ya,nnti sy angkut wak blk umah YA,RINI KEBIZIAN CKIT....Xsngka da juga nama sy..

Muzhirah said...[Reply to comment]

salam kak izah...

inaku79 said...[Reply to comment]

akak pun ada jugak? mekasih ingat akak...terharu...maklum la, blog akak suam2 kuku jerk...hik hik hik..

Kak Sam said...[Reply to comment]

Assalamualaikum..
Alahai untuk kita pun ada juga. Tima kacih yea. Sib baik takde homework. Muah lap u.

Wanieyra said...[Reply to comment]

Assalamualaikum....

kita pun ada juga ye, thanks ye izah.

KakAsma said...[Reply to comment]

Assalamualaikum adekku Izah,
terimakasih ingat kat akak yang kejap tengelam kejap timbul nie...
nanti akak amek yer...bila tampalnyer nanti tengok laa muah muah muah...

::Azura Rahman:: said...[Reply to comment]

fuhhh.. sib baik ada nama ku walaupon nk penghujung dah.. ekeke.. thanks a lot izah.. muah muah..

Ryo Azhar Rahza said...[Reply to comment]

wallaweyyyy...teruja ler dpt award.TQ yer cik kak iah.ahaks...agak2 kat award tuh ada donut2 yg bergaya tu sekali ke..huhu

Iza Akma said...[Reply to comment]

Assalam Izah,
tak sangka terselit juga nama iza akma dalam senarai tu...mekasih izah ya atas ingatan itu...suka taw dpt award yg cantik2 mcm nih..hehe..

Antan Bertingkah said...[Reply to comment]

Tima kasih ye Izah, tak sangka ada jugak nama akak terselit kat situ...

tun_telani said...[Reply to comment]

fuhhh.. tertinggal ketapi dgn hebatnyer nihhh.. wee~~~ nk amik award!!

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

Assalamualaikum izah.. wah nama diana pun ada ler... terima kasih izah... sayang izah... baru perasan sebab banyak hal yg berlaku dlm minggu nie.. smlm pun fthr in dah d masukkan kat ICU.. terima kasih yer izah... :)

Kamalia said...[Reply to comment]

ijah..aku dah muncul kembali..hehehe,xsangka aku ade gak kt list ek..tqvm..i love u so strong..