CSS

Friday, June 10, 2011

Tahniah Hasue dan Kak Ummi

Assalamualaikum..

slamat pagi semuaaa.. semoga hari yang barakah ni banyak banyak lah kite berselawat ke atas nabi junjungan nabi Muhammad S.A.W.

Tahniah buat Hasue- i love my life dan kak Ummi- home sweet home yang dah mencecah ribu riban followers dan readers. Untuk terimakasih mereka, sejambak dan berjambak jambak bunga dihadiahkan buat pembaca dan pengomen dan followers di blog mereka.



Bunga biru ni kiriman dari sis Hasue kita aka mek mukah yang sangat setia di dapur menghasilkan menu2 segar untuk menambahkan lemak2 follower blognya. Dah pasti lemaknya sendriri jugak bertambah. *ampoonn*.kikiki... Pesan Hasue, kalau nampak kaler biru, kenang daku dalam doamu. Opocot banyak benor kenang daku dalam doamu bila paling2 je dalam rumah ni banyak benor menda kaler biru rupanya. Hehehe.. Buat sue, semoga Hasue: I Love My Life terus suksess walaupun kengkadang saya menerima luahan hati penulis blog ni akan berokbandnya yang sangat kure kure berjalan. Tak pe..kerna semangat yang kebal dan kental yang ada pada Hasuriah Tahir *nama sebenar, yang terus tak jemu cube mengupload gambar2 masakan walaupun berjam jam upload, saya mendoakan blog ini terus suksess, terus berjaya menarik ramai readers, terus glemer dan terus memberi info dan ilmu buat semua. Tahniah Sue!





Bunga yang sweet sangat ni pula dari kak Ummi antara otai geng masak-masak. Tengok aje kat label beratus ratus masakan dah kak Ummi persembahkan dalam blognya. Bukan aje di blog, masakan kak Ummi jugak dah masuk majalah pun. Majalah terkenal tanahair, Jelita. Nanti mesti banyak lagi masakan kak Ummi akan disunting majalah2 di Mesia ni. Kak Ummi ni walaupun sibuk dengan kerjaya tapi tetap ke dapur dan menghidangkan maskaan istimewa buat family dan followers blognya. Semoga kekusutan dan kesibukan kak ummi tak menghalang kak Ummi terus maju dan meneruskan blog kesayangan dan rujukan ramai itu. Saya doakan kak Ummi terus suksess dan Home Sweet Home terus berjaya, terus berinfo dan memberi ilmu dan berkongsi rasa dengan readersnya. Tahniah kak Ummi untuk followers yang ramai tu!

3 comments:

Kak Rosaliza said...[Reply to comment]

tahniah buat hasue n kak ummi

lina said...[Reply to comment]

tahniah buat hasue dan kak ummi

Ummi said...[Reply to comment]

Terima kasih banyak Izah atas entry dan sudi bawak pulang bunga tu...Harap2 hubungan kita kekal ke akhir hayat biarpun jika akak tidak bersiaran lagi satu hari nnt, k.....kalian pembakar semangat dan tetap diingatan..muaaahhh!