Wednesday, June 29, 2011

Peaceeeeee.....


Assalamulaikum..

Kepala tuan blog berat senget2 toing toing je.
Baru jenguk blog.
Just to say thank you to my new followers.
Terimakasih ..nanti saya jejak balik ye.
Sangat berbesr hati bila ada yang sudi follow.
Kalau dapat tinggal jejak lagi suke sebab senang nak jenguk balik.
Dan kengkawan blog yang lain...tunggu mlm nanti saya merempit ye.
Daaaaaaaaaa...



21 comments:

Rabiatun Adawyah said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah...tengah pening2 ker tu? rest lah yer.

Tomeyynyer...memang nampak agak nakal yer? hihihi...

ijayuji said...[Reply to comment]

KAKAK izahhhh!!!! itu HERO pakwe besar kita, mak ayu dgn Kak anawahid wakakakaka..... kalau nak jadi bini no 4 ahahahaha..... skrg ni kita tgh tengok citer city hunter, LMH jugak yg berlakon, lagi satu citer dia yg awal boys over flower, dah tengok belum??????? g khatamkan dulu citer2 dia yg lama ahahaha....

AZLITA AZIZ said...[Reply to comment]

Peaceeeeee.... jugak!
izah gigi dia cantik! jaga betul2 tau!
comel lah.. suka tengok..

Cheq Sue said...[Reply to comment]

geramnya kat anak akak nih...teringat anak sedara

Deliah's Deli said...[Reply to comment]

cantik gigi anak awak izah :)

Ayu Safieza said...[Reply to comment]

owh....so comel hero izah ni so adorable...mmm tgh toing2 ye....rest dulu k izah.....

Gee® said...[Reply to comment]

hai...tokey byk sgt makan labu kot.. atau pun tertelan biji labu... kik3x... jgn mara ar... peaceeeeee

Mas said...[Reply to comment]

pening yerk makcik..
alhamdudillah..tak lama lagi bais ngan muaz nak nak dapat adik ke......jeng..jeng..jeng....
betul ke tekaan aku makcik..kikiki

bais....aunty mas balas balik..
Peaceeeeee....

tun_telani said...[Reply to comment]

ala laa.. ciannyer akak ku sorang ni.. makan panadol dah?

tido tido.. eh? ke tgh tgk bola tuu? malaysia lawan taiwan mlm nii..

Ummi said...[Reply to comment]

Izah...awatnya...kepala upside down eh...mcm akak jugak...mata pun dari biru dah jadi haru jek pandangan ni...adeeehh...peeaaaaccceeee...encem anak bujang mu iteww...nnt mst mcm Putera William tu tauu..hehe

Juwita Jamaludin said...[Reply to comment]

izah.. odaiini ( semoga cepat sembuh) pening ye.. patut la cuti masak hari ini

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...[Reply to comment]

kak izah...saya dari pagi tadi tunggu kak izah merempit..rupa nya sakit kepala...selamat berehat kak izah..moga cpt sembuh..x sabar nunggu kak izah merempit =0).

Kak Sam said...[Reply to comment]

Amboi baik punya model. Mesti bayar mahal ni. Tak nampak pun kat highway tadi. ngko merempit kat area mana?

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

Assalamualaikum izah akak cayang...
kena banyakkan berehat tau izah... dah makan ubat x nie...

alolololoooo... comelnya diaaaa... geram akak tgk senyuman dia tu tau... meh cnie nak peluk2.. heehehe

K.Nor said...[Reply to comment]

duk renung2 rupa hero tu cam rupa izah ek.. hehe

akak tertanya2 gak ni, apakah betul tekaan akak dgn mas.. mudah2an.. amin... :)

take care ya.. tak larat tak yah la BW :)

Hafizah Mohamad said...[Reply to comment]

izah...pening2 ni ada makna tersirat ka...kalau ada tu alhamdulillah la...bertambah lagi ummat nabi Muhammad...he he he....=)

ilahjy said...[Reply to comment]

pandai mak nye jaga gg anak nyer..tahniah...amannnnnnn dari mak long juga...

suri solehah said...[Reply to comment]

moga izah dah baik pagi ni..sebab ada nampak kesan izah merempet kat tmpt akak..tak sihat yang bermakna ke sis?kalau betul tahniah..leh geng

HaSue said...[Reply to comment]

mmg ader iras muke ko laa si muaz nih..eh betul kn ni muaz?ke bais?konfius jap.tp mmg amik potostet muke ko sebijik laa..dier amik muke laki ko pun mana aku tau sbb x kenal kan..haha..

ko pening ada isi ke,pening kuarkan isi(bendera jepun) nih?hehe..cer ko citer betul2x..hihi

budakbaik said...[Reply to comment]

sama-sama kak.saya amik link akak dari kat mardihah adam, senior saya belajar dulu..sy pun baru nak belajar2 wat muffin nie..terima kasih kak..

http://wanila84.blogspot.com/

lizz said...[Reply to comment]

peace...ololo comeinyer dier..