CSS

Tuesday, August 23, 2011

Surprise dari ANNA QAWINA


Assalamualaikum..

Wah tajuk seperais gitu kan. A ah memang pun terkujat jugak ni. Memang dah lama duk mengoder krim gatal kat si Anna Qawina ni, tup tup kelmarin baru dapat en suami nya nak membeli krim tu. Dan dah tahu pun yang Anna bagitau krim tu akan sampai hari ni. So tunggu kan aje. Bila bunyi ting tong tang tung tu, dah tahu la pakcik posmen dah sampai bawak parcel krim gatal tu.

Bila tengok kotak, dalam hati terdetik jugak, besar  jugak rupanya krim ni. Tengok kotak boleh tahan tu, besar2 kotak kasut baby. Biarkan dulu sebab nak nyetel rumah dan segala kemas mengemas bila anak2 tidur. Dah duduk rehat nak memasak baru la buka kotak parcel tadi. Wahhhh surprisee..haha.. bukannya krim aje..rupanya ada jugak hadiah besday yang dikirimkan sekali. Bertuah tul ibu berpantang neh. Comelll comel cup muffin tu. Tak pernah ada lagi dalam koleksi. Tu yang suke sangat tu. Cantik.. siap dapat kad raya lagi.. Jangan jeles hokehh..

Sebenarnya.. sangat surprise tau kalau dapat parcel ni. Ada lagi 2,3 kakak dan kawan bloggers yang kirim parcel, tapi nama kena dirahsiakan. Yang si Anna ni tak de la pesan lak dirahsiakan ke tidak, habis la rahsia bocor.. Hehe.. Apa apa pun buat Anna..tq so much dear... Kad raya tu buat aku gelak la pulak. Kalau ko dah berkurun tak tulis kad raya, aku lak dah berkurun tak dapat kad raya. Hehe... 

Ha.. sapa2 nak krim gatal tuk baby atau anak2 yang kulit jenis kering dan mudah gatal sila lah dapat kan dengan si Anna Qawina di SINI. Aku buat iklan ni, nanti komisen jgn lupa aku ye Anna. Hehhehee




Itu ler kotak krim tu. 




13 comments:

sitiezahim said...[Reply to comment]

wahhh besnyeee...mmm akak dah lama nak nanye ni, mana nak dapat beli bekas mapin kertas keras lawa2 camtuh ek? pasal kat sini dah pueh den carik tapi tak jumpe..yg ada cuma bekas mapin ala ala lembik sket tu aje...huhuhu

tun_telani said...[Reply to comment]

wahh.. bekas mapin kotak2! first time tgk tuu..

quinnie said...[Reply to comment]

wahhh dpt hadiah sekali....sempat lagi si anna tu nulis kad raya ek...kita pun dah berkurun tak dpt kad raya...ngantor kat org pun sama gak...kekekek...

pompuan gedik2 yg masak tu anis ek..kecik molek je orgnya...kita pun ingat nak tengok rancangan tu tapi asyik terlepas jek...hehhehe

hamnida tu..ada kat word terima kasih derang...kamsahamnida...hheheheh...belajar bahaya koya sat ek...

anymz said...[Reply to comment]

hehehe...akak nak berlagak sikit..kad raya akak dah dapat laaaaaama dulu..dari anna jugak..kehkehkeh...jah cup mapin tu pun akak ada.tapi tak tau nak buat mapin apa..nanti ijah buat dulu lah ya.sonang akak copy paste je dari rumah izah..wakaka

Amie said...[Reply to comment]

kita dah bertahun tak dapat kad raya tapi kelmarin dapat satu dari x-student yang dah 17 tahun tak jumpa... seronok dapat kad raya kan Izah... jangan lupa gantung kad kaya Izah tu ye...

Anna Qawina said...[Reply to comment]

hehe..jah..ooo jah..jaga makan anak2 tu yer..jgn biar menggaru jek..hehe..
*benda yg tak blh utk alahan : lemak ayam..kulit ayam..cuaca panas..kekacang..hehe..ko tahu tu kan..

Juwita Jamaludin said...[Reply to comment]

izah.. lawanya bekas muffin tu.. syok tgk...

HaSue said...[Reply to comment]

Aku pnh beli bekas mapin 4 segi gitu tp corak yg nih lg cantik..lawo2.
jeles aku posmen anto ke rumah..kalo sini kite gi amik ke pos opis kalo ade parcel.huh..tp takpe laa janji selamat smpai kan...

jgn lupa amik ekad raya tau..hehe..aku x dan nak ngepos2 lg nih..sori

Mas said...[Reply to comment]

aku pun tumpang jeles nengok bekas mapin kau yg lawa tu...
nnti kau buat mapin..anto kat aku sikit tau..he3...
nasib baik aku dapat gak kad raya dari ayu citarasa rinduan...idak la jeles sangat ngan kau..muahahaha

yg bergulung tu..kain apa makcik..he3..
menyebok gak aku ni kan..

Ummi said...[Reply to comment]

Waaaaahhh jeles2...camne org pantang lak kasi hadiah kat org x pantang nih? Hahaaa...terbalik kot kata orang..hehee..Apapun cantik2 hadiah tuh..muffin cup gitu byk kat Kuantan Izah, meh la soping sini..^___^ Akak jek maleh guna, besar sgt, kenyang terbongkang kalau makna mapin dlm cup tu..hehe

nOOrsha said...[Reply to comment]

bes dpt parce!~ hihi..suke nengok mapin kap comey2 tu :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...[Reply to comment]

wahhhh akak pun suka kalau dpt surprise2 nih... lg2 kalau dpt barang yg kita minat kan.. bertuah ko jah... hehehe... muffin case tu memang cun... dua2 lawo.. rasanya lawo kalau buat roti dlm tu kan.. kalau buat muffin besor gedabak sgt...

Tuan Juhaida said...[Reply to comment]

Salam kenal.wah bestnya dpt hadiah.cantik2 bekas muffin tu.sy pun suka makan muffin juga