Thursday, July 15, 2010

Award : Dari TTM





Bagi TTM tak kecik ati...meh haku amik award neh.. Best gak nih. Ni kira cam award syok sendrik lak.. ah blog sendiri kan.. tak pe la syok sendrik puunnn.... Maceeh TTM.

S: Suke tak award ni?
Sukee

S: kamu rasa blog kamu lawa gila?
Lawo

S: kamu selalu singgah di blog sape?
Blog yang rajin hapdet kat list..

S: beri senarai blog yg 'lawa gila' bg kamu.
Blog sendiri..ngahahhaa.. Susah nak senarai sebab bagi ai yang baru menceburi bidang blog ni, semua dimata semua lawo n ada keistimewaan masing masing. *jawapan standard artis*


S: Tag kpd org yang kamu rasa patut dapat award special nie.
Sapa lalu ngan singgah sini, meh la amik awards nih. Special yang click saya. Mari mari mai mai...amik amik ..sila sila...pada
cik bedah, cik mah, cik erma, cik mas, cik ana salwa, kak su, kak anis, datin el, mamafami, kak ummi, kak D, Kka Hana, kak Yatie, kamalia, kakasma, kak jun, chik mimi, makcik manggis, mummyseri, kak maria, kak ayu, kak yat maria, kak hazila, fidza lawyer, sue mariyam, kak jassnani, kak ctnaemah, cik atun85, kak ain, kak azatiesayang, ena lovelykitchen, love, kak dayang jack, kak linapg, kak aidah, faradean, Cik mat gebu, kak ita azita, kak azian, ira, kak noorma ikan keli..opsss ampoonn hehehe..gurau kak, kak shiela, mamahawa, mamajen, kak lendanuar, kak hamsini, kak rose, kak nannie, kak rosaliza, kak ilah jy, ika bangkok, pengembala kamben jiya..kikiki..ros jintan manis, arohamizwa, kakchik kluargaku sayang, sue hasue, kaknor terengganu, kak nur, knor, kak eliza, kak maadiha, kak maz, kak as, deetha seberang, mrsplainjune, moklong, mokwo, kak erna, riezanie, kak fida dubai, kak anymz....waah sapa lagi nih..ni semua ingat kat kepala nih..huuiiihh..berpeluh!!!! Ramai lagi nih..nak sebut nama nih...sapa lagi tak disebut nama ni angkat tangan!!

15 comments:

moklong said...[Reply to comment]

hahaha...ada gaks ke..kiranya syok sdiri gaks la ni yerk...

HALAMANKU said...[Reply to comment]

Zah.. sangat hebat leh list bebanyak tu... he he he hrp2 jgn ader tertinggal... erma dtg ambil award ha ha ha ha.. perasanke? x lah izah list nama kiter he he he h

Kniedaz said...[Reply to comment]

salam ziarah ^_^

CERITAKUASN said...[Reply to comment]

hahahahaha mekaceh mekaceh... tumpang syiok sendiri gak lah

Kakasma said...[Reply to comment]

maceh yo bg tag nie..ado maso kang den buek..hihihi..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...[Reply to comment]

salam izah..dok bc2 trselit gak nama k.atie tuh!bangga jap..hikhik.apa2 pon makasih yer izah...nanti k.atie angkut bwk blk...

dayang_jack said...[Reply to comment]

ya Allah!..panjangnya list tuuu...ekeke...tq izah, akak dh kopi dulu, nanti minum teh...eh, nanti akak publish...hehe...tq 4 the award..lebiuuu!

kak Erna said...[Reply to comment]

izah..rajin sungguh buat list nama tu..sampai tak de resepi ari ni ye...he he..senyum sorang akak..tq izah..

Yat Maria said...[Reply to comment]

Zah..

thanks for the award..BTW mengenai apam ambon tu..blog kak umii letak dia pukul telur ngan gula until really kembang & outeh..for me ai wat cam tu tapi tak lah terlalu lama gilerss..akak2 dah kembang & puteh dah ok..and then bila masuk tpg akka cuma gunak kan whisker jer...hope it helps...asal u wat keras ker apa zah?

Ayu said...[Reply to comment]

salam izah,
uish nama akak dah ada tu..
nanti kita pun syok sendiri eh..hehe
thanks for the awrd ya izah..

izahdaut said...[Reply to comment]

moklong.
hahaha...lantak kite la kan, blog kita..ni la masanya..maceeh sudi amik.

erma..
wah terasa hebat kejap ye.rasanya ada gak tu yang tertinggal..amik ma jangan tak amik.blog kita nak perasan pun.hehee..maceeh ma

kniedaz..
salam ziarah..

anasalwa..
ah blog kite ana..best gak kengkadang ni siok sendrik ni.rasa lawa sangat dah kan..

kakasma..
agak agak tak do maso yo kak, kak amik jo lah award tuh tak do tag pun tak po la aihh..ikhlas dari den tuk kakasma ha..haha...kene pelangkong ngan org nogori karang nih

kak tie..
camne tak ingat kat kak tie, antara orang awal yang saya bertemu masa mula2 berblog..

kak dayang jack..
hehe..sabo jela..kopi ke teh ke sedap gak kan..award tu ikhlas tuk akak buat blog yang hijau sedap mata memandang tuh..tapi blog berwajah baru akak tuh memang best!!

kak erna..
ngehehe..hari semalam saje mals nak letak menu..tak tau napa tah..sebab buat apam ambon tak jadi kot..aiissshhhh..tensen ma

kak yat..
huhuhuhu..kak yat..asal saya buat tak jadi ek...saya pukul telor tu dh kembang cantik gebu, teringat mamafami bilang pukul 7-8 minit.agak2 area tu la..masuk tepung saya pukul dengan mixer lagi.sekejap je bagi sebati.napa ek...dia jadi bantat tak mau naik gebu..rasa sedap.kalau jadi mmg nampak mcm basah2 gak tu..kena try skali lagi kot.agak2 faktor apa yg membuatkan apam tak jadi ek?hehee

kak ayu..
aisshh mana leh tak ingat kat akak ayu...all te recipes akak mmg mabelesss..plus bblog akak mmg lawa n anggun..hitam itu menawan kan...

Kamalia said...[Reply to comment]

izah..mekaseh...terasa cam syok sndrik gak...muahaha..pdhal blog to simple yg teramat..wiiii..malu i..:D

TopsyTurvyMum said...[Reply to comment]

rajinnyaaaaa type satu2 nama wehh! terharu gituuu..:)

Yatie said...[Reply to comment]

Salam Izah,
Terima kasih bagi akak award tu...snng2 nnti akak ambil dan jwb ya...

Lovely Kitchen said...[Reply to comment]

makkk aaiii hebat kamu izzah boleh ingat banyak nama2 blogger tu!!!! tak makan kepala ikan ek????hiks..;-)

Thanks ye kasi kita award tu....tapi nak minta maap sbb bawa balik award je, soklan tinggal sini...allergic...;-p