CSS

Monday, October 11, 2010

Kek Kentang Lagi...


Assalamualaikum..

Kek aje mingu ni ye.. Kek kentang lagi looo. Tapi ni buat untuk dijadikan buah tangan dan permintaan hubby. Layan kek kentang dulu ye. Nak tengok resepinya di sini. Cam biasa sapa suke kentang, boleh cuba. Cuba separuh adunan dulu pun tak pe. Tapi bagi kami sefamily memang suka dan suka.  Babai..nak lipat kain dulu.. kekekkeee...


Gebu dan moist... Kat bahagian bawah tu ada ketul kentang sikit sikit. Sedaaapp..

12 comments:

anymz said...[Reply to comment]

sodap nampaknya kek ni zah..akak masuk list ya..kalo rajin on je ptg nih..hehe

psstt:..langsir tu tuko kejap je..ni tgh byk duit ni,ptg ni tuko lagi..kihkih

izahdaut said...[Reply to comment]

hahahaaa..kaka anim lawak la...tu banyak tu, sedekah sikit kat kome di ampang nih...hehehee

Watierman, rmanbkr said...[Reply to comment]

Ha...ha....macam tahu tahu aje Izah ni Akak beli kentang semalam....tapi untuk buat sup...agak2nya nak jadi apa ye dengan kentang tu????

Kalau jadi Kek .....tu mesti Akak cedok resepi dari sini....jadi nak minta halal siap2 ni kalau jadi Kek lah!!! hehehe!!!

lina said...[Reply to comment]

wah pertama kali tahu ada kek kentang....emmmm nampak sedap

Mas said...[Reply to comment]

makcikk...kau buat kek kentang...nampak sedap tu...bila mas nak buat pulakk...kentang ada kat dapur tu..dah try buat kek oren coklat tu...sedapp sangat...memang betul kata makcikk...

moklong said...[Reply to comment]

klu dtg terjah dapur izah... mesti x rugi... sentiasa berasap n mjadi sumber inspirasi... nnt leh cuba kek kentang nih sbb x pernah tau pun... rupa2nya wujud kek kentang... hehehe...

NiezaMan said...[Reply to comment]

salam izah

awak ni kan, rajun tu la
dapur x pernah cuti ke? ada2 je
produk hari2..jeles tul ar

Deliah's Deli said...[Reply to comment]

salam izah...meh sini la bw kek tuh..kiter lipat kain sesama... :)))

♥LOVE2COOK♥ said...[Reply to comment]

Wah rajin lor Izah..mintak kek kentang! Tak pernah try...;)

Ayu said...[Reply to comment]

izah ada rasa macam kentang putar tak?..alah alah sheperd pie gitu kentangnya?..

izahdaut said...[Reply to comment]

kak watie..
tak kisah la kak watie, saya pun ceduk resepi dari org,kalau jadi kek bagi saya setengah loyang ye.saya ni gile kek ni..hehe

kak lina
tu la saya pun baru tau ada kek kentang.memang sedap n berbaloi untuk try buat

mas..
kan mas, sedapkan.boleh buat lagi dan lagi

moklong..
hehhe..mekasih, time rajin ada la mdapur yg berasap, kalau malas, telinga je berasap..haha

niezaman..
uihh..hendaknya cuti, tapi yelakan sebab kerja kat rumah jadi tak leh la cuti..huhu...mulut2 anak2 cam anak burung..kikiki.lapo sokmo

deliah deli..
hahhaa..sambil lipat, sambil tangan ngap kek masuk mulut, sambil berborak..wahh ngancam seyyy

love2cook..
haaa..tak pernah try kan..sila kan cik love teliti resepi tersebut..dah? ok sila buat didapur anda..hahahhaa..buat la love, nak cuba, try buat half dulu

kak ayu..
kentang putar jauh sangat rasanya.mmm rasa kek tapi aroma kentang n lemak kentang tu bercampur..tapi kalau gigit ngan coklat chip tu, mmg enak bangat kak.

Anonymous said...[Reply to comment]

Ahaa, its fastidious dialogue about this piece of writing at this place at
this webpage, I have read all that, so now me also commenting
at this place.