Monday, April 30, 2012

Ketagih "Dot Dot Dot"... ^___^

Assalamualaikum..

Selamat pagi semuaaaaaa..
Waduh beberapa hari tak mengupdate blog, trasa kerinduan.
^___^
Bukan la sibuk sangat dengan tempahan.
Tapi ada perkara dan hal lain yang perlu diutamakan.
Tapi yang nak menempah jangan segan segan.
Sebab dah macam satu ketagihan.
Kalau tak mendot dot, trasa ada kelainan dalam hidup seharian.
:-P
Macam la bunyiknya tiap tiap hari mendot dot kan.
Cume sebenarnya seronok membuat apam dot2 yang comel dan rupawan.
Tak kurang juga pada kegebuan  dan keenakkan.
Menjadi kegemaran anak anak dan rakan.
 Hasil beberapa hari ni untuk dijadikan kenangan.




Pilihan warna dari Ida.




 Order Watie


Muffin coklat juga tidak ketinggalan.





Juga disediakan apam dot2 dengan packing bertutup.
3 biji setiap pack.

Untuk tempahan boleh email ke baisku09@gmail.com
atau message di fb izahdaut








32 comments:

tun_telani said...[Reply to comment]

kaler dia sgt sweet! tun xde kerajinan lg nk mengedot..

Mama Ann said...[Reply to comment]

Cantik nya polkadot izah..geram tengok..nape mama buat takmo jdi cantik cam ni..kaler dia cantik2 belaka..

TopsyTurvyMum said...[Reply to comment]

meriah dot dotnyerrr..
Org kat obersea boleh tempah tak?
AKu malas nak buat haha

quinnie said...[Reply to comment]

hahhaha..izah..dah ketagih pulak ye...kekekke..kita tak tau la bila nak cuba si dot dot nih..huhuhu

Tina Othman said...[Reply to comment]

yg kaler oren tu cantik, rajinnya ambik tempahan, dahlah nak buat ni kena sabar

Gee® said...[Reply to comment]

Rajinnya dia mendot dot... cute pulak tu...Bais tak mengacau ke?

Norzie hany said...[Reply to comment]

salam kenal.
Cantik apam polka dot Izah ni.like2

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

Assalamualaikum izah..
wah akak pun nak tempah dr izah ler ... hehehhe.. kalau ler dkt pasti akak dah tempah nie tau... semuanya nampak comel2 apam tu... cantik sgt

Bicara Kak Noor said...[Reply to comment]

salam Izah cantiknya dot dot tu akak pun dah cintan cintum dengan si kaler oren tu ngancam sangat

Yana Shaiful said...[Reply to comment]

Yana ketagih nk mkn je nii hikhikk.. cantik kaler2nya..suka tgk ^_^

::Azura Rahman:: said...[Reply to comment]

wow.. tokei dot dot dot.. tak nk order.. nk resepi je.. hahahaha.. ggggggeeeeee..

Watierman said...[Reply to comment]

Assalam Dik Izah....hahaha..ada jugak yang ketagih nak buat apam ni kan...memang sronok bermain dengan piping bag tu kan!!!Wah Dik Izah banyak tempahan tu ya...moga bertambah rezeki Adik sekeluarga!

Chah said...[Reply to comment]

Saya teruja! Ghase nk buat bj raye kaler cm ijo n oghen dot2 tulah... Byk masyuk tu....alhamdulillah, teruskan usaha murni saya sapot 100%!

HaSue said...[Reply to comment]

sian mak budak nih...ketagihan lak.. aku rasa ko patut ke peringkat pemulihan,caranya ko makan apam tu sampai muntah..kompom ketagihan ko hilang..muahaha.. jgn marah jah. rindu ngan ko!meh apam dot2 tu sebekas..nak kaler biru ye jah..

komen aku ni spam x?ngee

kayrul-shah said...[Reply to comment]

rajinya buat polkadot nie...

nOOrsha said...[Reply to comment]

Miss sepammmmmm...haha..ai suke yg kale orwn iho pink n biru tu..wahh sume kale ai sebut..snang ceter sumela ai loikeee..hihi..makon mauu n mewah bisnes ya..bl nak blanje den kat subway ke tti peruti ke baskin robin hud ke..ehehe

nOOrsha said...[Reply to comment]

Da mcm org sengau lak aku ngeja..haha..sila bc ngan nada sengau ye..keke...

nOOrsha said...[Reply to comment]

Eh komwnla lagi..suke la x kene spam ai komen byk2..hehehehe...lalalaa

Ilhamkreatif said...[Reply to comment]

Salam izah...comel2 dot-dot tu.iza pernah buat,tepi x cantik dot2nye....

Anna Qawina said...[Reply to comment]

jah..dasat ko..siap ada lady bug lagi tuh..hheee..tahnaih kawan..selamat maju jaya..

sitiezahim said...[Reply to comment]

comeeelll...macam tukang buat nye ekekek :P

dapurCikWan said...[Reply to comment]

Salam Kak Izah..tajuk bukan main lagi tu...hehehe..cantik..kalerfulls uke3 =)

Nina Mirza said...[Reply to comment]

As'salam Izah ...

Cantik dan kemas dot dot Izah tuuuu...

zila 4ever said...[Reply to comment]

salam izah..semua chumil2..color lawa..:)suka tgok..smoga bisnes lbh maju..:)

K.Nor said...[Reply to comment]

mek! ai nak order boleh? nak 2 doz.. kasi post ganu ya.. alamat ada kan.. cpt! pg esok nak buat bekpes :)

Melly Octaviana said...[Reply to comment]

cantik nya apa dot dot nya.. ceria warna nya i like.. hehe

ummiaisyah said...[Reply to comment]

cunnya dot dot tu izah...pakai resepi biasa k? kekadang tu buat cam tak brp gebus! tu yg maleh tu..

Nieza said...[Reply to comment]

lawax2 suka tgk warna yg ceria dan apam yg molatx2 kejadiannya tu. dah lama org Finland ni order tapi tak sampaix2 pun lagi ni...hehe

Rohah said...[Reply to comment]

cun melecun kaler dot-dotnye tu..

ijayuji said...[Reply to comment]

Salam balas kunjungan ^________^ BW xpress sbb bz, kita tak sampai seru nak buat dot dot ni leceh lerr nak main titik2, kalau kita buat belanag2 ajer yg larat itu pun kalau suke nak main kaler maler :D

dZana said...[Reply to comment]

smga terus murah rezeki.. mmg cantik apam polkadot ni.. sweet warna warni.. n boleh sesuaikan dengan tema majlis..

~~zana@pb~~ said...[Reply to comment]

Izah...jgn ketagih lain sudah! Taknak dtg blog akak lagi ke? takut spam eh? akak tgk takde pun komen izah dlm spam tu. Oh ye...lupa org tu bz bebeno dgn ketagihan apam dot dotnya...hehe..