Saturday, April 21, 2012

Sepanjang Minggu... Nak?

Assalamualaikum

Tempahan sepanjang minggu ni. 
Sempat pulak nak snap dan saya kongsikan di blog IML.
Bagi siapa yang mahu order boleh email saya di baisku09@gmail.com 
atau message saya di FB. 



APAM POLKADOT.
sangat comel dan sangat berpuas hati dengan resepi baru.
Gebu dan lembuttt walaupun berhari2.
Delivery secara pos disediakan.



BLUBERRY CHEESETART
 Semua maklom tart cheese yang sangat enak.
Size sedikit besar dari size mini cheese tart.



MUFFIN COKLAT
feveret order.
Gebu, moist dan enak




PUDING ROTI
rupa kureng, tapi rasa sedap woo..
Resepi kak Hana terbaikk



 MARBLE CHEESE BROWNIES.
Moist, enak, berlemak.. sukar digambarkan bila menggigitnya.
hehe





 SEKIAN



34 comments:

K.Nor said...[Reply to comment]

amboi angelina jolie aka cik anon.. bukan main ghajin menghapdet ujung minggu ni ya.. baru balik tengok kek kukus dan keluar entri baru.. ni projek yg banyak kena basuh bekas tu ya.. hehhe

Nieza said...[Reply to comment]

perghh mantop, org Finland nk order semua yg diatas tu yer..jgn lupa pos laju ke sini...hehe

Mas said...[Reply to comment]

jahhhhh....
berdesuppp kluar entry baru...he3
hmm..dah macam masuk kedai kek lak..
pilih2 nak yg mana...
semuanya sedap2...

ijayuji said...[Reply to comment]

salam kak, KALAU dekat kita nak ajerr order :D pak kal jauh terpaksa layan mata jerrr :D tp kenyang jugak kalau tgk org buat pun ehehehe..

Sheila Shafeareen said...[Reply to comment]

pehhh kedai kek baru Ampang ke ni hemmm jap cari papan tanda :-) tebaik sekali kuar...semua npk kemas
hebat tul JO ni..diam x diam rupanya yeeeeeeeeee :-)

Anna Qawina said...[Reply to comment]

Tahniah kawan..aku order dr mggu lps xsampai2 lg ni..err..aku order nasi ayam ada? Heee...best kn jah..nnt leh blajer aku

Shahriah Abdullah Novelis said...[Reply to comment]

Salam izah adikku yang comel.. nanti akak nak tempah lah... Insyallah tak janji bila.. tapi teringin sangat nak merasa blueberry tart izah tu.. Yummy.. sebab nak membikin malas hehee

EmbunRosaliza said...[Reply to comment]

byknya oder yg izah siapkn, tak ada kekosongan jawatan pembantu dapur alam maya ke, akk nk pohon ni hehe

HaSue said...[Reply to comment]

Hahaha..lawak komen kak rosaliza..
Mantop ko jah.chaiyok2..

SILA LAA ORDER YA PUAN2..insyaALLAH sedap sebab dah dicuba sendiri oleh pembuatnya..
aku tolong promot ni jah..satu huruf satu cistat ye

Liza said...[Reply to comment]

salam izah, wahhh manyak masyuk ni....jgn lupa akk yer, hihihihi
cantik akk nengok apam dot dot tu, kalerpul...

Bicara Kak Noor said...[Reply to comment]

salam Izah kalau dekat akak pun nak order tapi apakan daya jauhnya beribu batu sbb kdg2 dtg mood malassssssssssssss nak makan je rajin hehee

dZana said...[Reply to comment]

waaaa.. tahniah... smga terus dimurahkan rezeki.. amin..

mokwo® said...[Reply to comment]

salam jah..waooah rajin nya ngabik ode...semoga maju jaya dlm bz yg di ceburi yek!comel nya itu apam dot3x

Yatie said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah,
waduhhh kencangggg sehhhh bisnes adik akak ni..semuanya menyelerakan...tahniah Izah, moga bertambah2 murah rezekimu..

MeknaBlog said...[Reply to comment]

wow kak Izahh,,,,dasat2. Semua nampak sedap nihh..sila pilih. Mesti best semua nih...nyum3

Nur-nba said...[Reply to comment]

Perghh bersusun order... Tahniah ye kak.. moga terus sukses dab bertambah ramai pelanggan lagi lepas ni..

anymz said...[Reply to comment]

wahhhh!mokcik ampang sudah buat bisnes dan bisnesnya kencang sekali ya bukkkk..maukkk dong..ngorder melalui pos ya..itu apam dot2 resepinya ada yg baru ya...sudah di ngepos ke belum enggak?..ibuk2 dan bapak2 di sini maukkkkk jugak...huhu

cheq da said...[Reply to comment]

cantiknya cheesetart nk makan p sayang...alhamdulillah rezeki

hana said...[Reply to comment]

sejak bila ko tukar ic jah? kekekekekeke......

Kak Sam said...[Reply to comment]

Mak ai rajinya. nak jadi rakan kongsi boleh tak?

Melly Octaviana said...[Reply to comment]

wuihhh.. cantik nya apam dot itu.. brownise nya buat saya ngecess.. Laris manis yah kak .. ;)

zila 4ever said...[Reply to comment]

salam izah..
sedapnya..semua best2..smoga bisness lbh maju ..paling best chis tart tue..sedaappp>:)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...[Reply to comment]

wahh... mantapp! syok kan bila dpt order byk2 gini.. tahniahh..!

ogyep yummy mellow said...[Reply to comment]

bz kan kalau ada order.... meriahlah dapur.... poket pun hampri meriah gak.... hehehe

a'in fajar said...[Reply to comment]

wahh bestnya dapat tempahan mcm2, ain tumpang seronok..cheese tart cantik la..

DjDayang Jack said...[Reply to comment]

test..test...

DjDayang Jack said...[Reply to comment]

hah!...dah ok dah..x kene spam...Alhamdulillah...
Izah, msh kene spam lg ke? ce try anta komen kat blog akak k

Chah said...[Reply to comment]

tak kira, walau badai menghalang, nk juga hakoo menerai komen kt sini...ada unsur2 gila bayang padamu kah wahai izah? hikhikhik...

*lama2 encik spam pun kepam juga x larat heh nk boikot komen2 ai...hehehehe..

Chah said...[Reply to comment]

haaaa ada poun...tak takut spam nih!...:P

Chah said...[Reply to comment]

lagi...lagi..

Chah said...[Reply to comment]

*perempuan lagilagila...

FnF Simple Life said...[Reply to comment]

sedapnye...kalau balik msia nak order gak...boleh ye... ;)

Mamasya said...[Reply to comment]

Salam Izah.berderet2 order...tahniah Izah....moga tambah murah rezki berkenan cistat tu...comeii.

oshin-jamel said...[Reply to comment]

salam...nk tnye ble x?!camne yer nk wat apam polkadot tue gebu.lembut berhari2..selalu klu wat sure ptg udah keras...huhuh..frust!