CSS

Tuesday, July 5, 2011

Senja D Kota Metropolitan


View dari my apartment.
Sangat cantik.
Subhanallah.
Gambar di snap oleh en suami.
* Trima kasih to my dear hubby.



.
.
.

Terima kasih juge buat Hasue untuk watermark yang cantik ini.
Tq very very much.
Saya sukee semuanya.




44 comments:

AZLITA AZIZ said...[Reply to comment]

wow!!! cantiknya..... gambar...

subahanallah... indahnya ciptaan Allah..
izah cantik pic ni simpan baik2..
terpegun akak melihatnya.. bila lah akak dapat ambil gambar pemandangan yg cantik cam ni...

Rabiatun Adawyah said...[Reply to comment]

subhanallah...cantiknya..mcm gambar poskad pula...
Izah, apartment mana yer? hahaha..

ijayuji said...[Reply to comment]

Speechless, subhanaAllah! Allahu Akbar! Mmg cantek! Mcm Kak Tun ckp poskad ;) view sunset dr umah kita tk nmpk cuma sunrise jerrr suke tgk view mcm ni sejukk jer mata.

Deliah's Deli said...[Reply to comment]

indahnya tmpat korang bercanda! :)) kat jln gurney,pdg tmbak ke ni? hihi

HaSue said...[Reply to comment]

Baru nak kate macam poskad,tgk kak tun dah sebut.hehe..cantik yg amat..bertuah ada suami..eh suami lak..bertuah ko duk apartment tinggi2 ye mek..dapat tengok suasana yg isk isk isk..terpukau jap..aku tak terkate dah ni..

kompom ye,bukan ko gugel ni?hihihi...cntik2..tahniah buat ko n suami amik gambo gini..

wahh..ngetest watermark nampak..aku baru perasan aku salah spelling la kan kat photography tu.adeh..sori2..nanti aku betulkn.tak sengaje lak..maklum laa time buat tu ngah bengang ngan berokband..ko pun x perasan ye?hehe

anymz said...[Reply to comment]

wow..cantiknyaaaaaaaa...
wah..en daut bukan aje terror di mulot tapi terror gak bab2 kelik camera ni ya..hahaha..

Hasue..akak tau spelling silap kat mana..Ijah tak nampak sbb dia rabun..
hehe

Mama Hawa/Mama Nani said...[Reply to comment]

Salam Izah...
wah cantik permandangan senja nan merah tuh.. sayu mata memandang..

Cheq Sue said...[Reply to comment]

subhanallah cantiknya gambar tu akak...
jarang2 nak dapat suasana sebegitu...
***errrrrrr tinggi ye tempat tinggal akak...tengkat perapa agak2 tu... he he he

Kak Rose said...[Reply to comment]

cantiknya.... boleh jd professional photographer dah ni... kak rose ni nak baca manual pun malas! tu pasal x reti2 nak guna dslr!

~~zAnAfAhMi~~ said...[Reply to comment]

mcm tak caye je gambar ni disnap oleh abe Izah, terror tu!!
boleh buat header blog....kakzana pun bnyi gmbr2 mcm ni, simpan buat kenangan.

Gee® said...[Reply to comment]

Subhanallah... indahnya dunia ciptaan Allah... dan seninya jari jemari yg merakamkn keindahan milik Allah itu...

lina_pg said...[Reply to comment]

cantiknya..angle pun menarik cam pro..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...[Reply to comment]

lawa nya gmbr tuh..boleh buat kad ucapan nih...kalu boleh, kak izah tangkap gmbr bulan pulak pasni..boleh buat kad ucapan selamat berpuasa for this coming puasa...=0).

K.Nor said...[Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhhhh melopong!!! speechless.. cantik ciptaan tuhan dr hasil tembakan izah itu..

ehh cantik gak watermark tu.. simple but nice.. yg 1st tu boleh letak kat masakan.. yg dua lagi tu kat gambar selain masakan kan..

eh yg 2nd tu, buih belon zharif ke?? hehee

Ida,Japan said...[Reply to comment]

terpegun seketika....subhanallah, indahnya ciptaan Allah..cantik sgt izah

♫ mokwo® ♫ said...[Reply to comment]

Allahuakhbar cantik sunggguhhhh! tapi mokwo naik gayat....imagine dok atas bangunang tinggi tuh utk amek gambooo! omak aii!! lomah lutut den!!

ShashaCatering said...[Reply to comment]

Cantik gambar dia, tapi ia hanya menggambarkan hustle & bustle of a city.
Subhanallah....

Juwita Jamaludin said...[Reply to comment]

Izah cantik gambar tu good shoot... Untung berpeluang ambil gambar gitu alhamdulillah

Mas said...[Reply to comment]

lawa nya gambo....
memang sebiji macam poskad....
tu yg untung kan dok tinggi2...
luas pemandangan......
suka aku tengok....

Asmara said...[Reply to comment]

chanteek!!! pandai hubby izah ambil gambar. boleh buat wallpaper. ;D

izahdaut said...[Reply to comment]

@AZLITA AZIZ
cantik sangat kan kak ita.. satu anugerah bila dapat tengok pemandangan mcm ni..

izahdaut said...[Reply to comment]

@Rabiatun Adawyah
tu la mcm poskad kan kak tun. memang original ni kak. depan mata terbentang. apartment kat merdeka villa.tingkat 17.. pehh tinggi nun. mak saya kalau dtg slalu kata pening sebab gayat. hehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@ijayuji
sunrise pun akak dpt gak tengok sebab belah tepi.. tapi sunset n sunrise mmg cantik kan..pulak rumah tinggi gini..

izahdaut said...[Reply to comment]

@Deliah's Deli
auuu jgn jeles ok.. ampang ni ampang... hehehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@HaSue
sue, laki aku gelak je baca komen ko neh. hahhaa..
tu la, bila ko bagitau tu baru aku tau salah spelling. nampak sangat aku ni tak teliti ek.. aisehh..hehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@HaSue
tapi terima kasih bebanyak tau.. aku suke..

izahdaut said...[Reply to comment]

@anymz
amboi kak nim, perli rabun ek... rabun2 ni dapat jugak makan nasi gulai lomak kat umah kak nim. hahaa..

ala.. dia snap je, saya yg setting.. uikkss nak jugakkk.. hehee

izahdaut said...[Reply to comment]

@Mama Hawa/Mama Nani
tu la kan ma, mcm ada sesuatu perasaan sukar diungkap bila tengok permndangn mcm ni.. subhanallah..

izahdaut said...[Reply to comment]

@Cheq Sue
kann sue... ni tingkt 17.. tingkt atas skali tu.. klu mak akk dtg dia slalu kta pening kpala sebb tinggi sangt. hihihi

izahdaut said...[Reply to comment]

@Kak Rose
kak rose.. sama l saya pun. bile hubby tnya baru nk baca. ni dah lma dah tk study tmbh ilmu. hihi.. klu dpt bljar join kelas ke baru best kan

izahdaut said...[Reply to comment]

@~~zAnAfAhMi~~
tu la kak ana.. susah nk dpt time cantik gni. tu yg snap tu..

izahdaut said...[Reply to comment]

@Gee®
alhamdulillahhh....subhanallah... berkongsi bersama untuk mnikmati pmndangn cantik ni

izahdaut said...[Reply to comment]

@lina_pg
rumh tinggi kot kak lina.. tu yg elok je tu

izahdaut said...[Reply to comment]

@Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi
wah good idea vee.. i like. betui gak tu. bila eh bukan mengambang? hehee

izahdaut said...[Reply to comment]

@K.Nor
kak nor.. seabb gambo n watermark lawo spelling error pun tak pasan kan kak..mesti zhariff kaco masa mak dia menaip watermark ni. tu yg silap tu..

izahdaut said...[Reply to comment]

@Ida,Japan
alhamdulillah.. cantikkan.. rasa sayu dan damai

izahdaut said...[Reply to comment]

@♫ mokwo® ♫
mokwo mcm mak saya.kalau dtg rumah salu kata pening sebab tinggi sangat

izahdaut said...[Reply to comment]

@ShashaCatering
setju... tapi tetap mendamaikan

izahdaut said...[Reply to comment]

@Juwita Jamaludin
alhamdulillah. tak selalu dapat pemandangan cantik gini.. skrg ni musim panas gini mmg cantik la waktu senja. masih merah remang2 nyer tu

izahdaut said...[Reply to comment]

@Mas
ye la makcik.. ini la kelebihan tempat tinggi. yang lain aku belum dpt lagi kelebihannya. hahaa

izahdaut said...[Reply to comment]

@Asmara
betul tu.. buat wallpaper cantikkan.. tq

NiezaMan said...[Reply to comment]

Ya Allah..cantik sungguh la Izah..mcm tuan punya blog gak..he3

izahdaut said...[Reply to comment]

kak nieza.. haipp mana ada.. tuan blog muke sardin je. aduii sardin jugak dpt nama ek... ok muke seposen lah. hehee

Ryo Azhar Rahza said...[Reply to comment]

masyaAllahh!!!..
leh gila aku tgok pic cantek mcm nih...