CSS

Sunday, July 17, 2011

Aumm Cak!!




AUMMM....




CAKKKK...

Assalamualaikum semuaaaa......
Hehehe..
Sebelum tu, terima kasih buat model di atas.
Anak sedara aka Aliff Abqori.
Yeee... dah boleh update bermakna pc saya dah kebah dari demam.
Dah sihat..insyaAllah boleh la mengupdate lagi.
ari ni tak sempat nak ngedit gambo menu.
Jadi esok jela kite bersiaran dengan masak masak ni ye.
Tuan blog nak gi kenduri kat Sepang nuha.
Akikah anak sedara baru yang paling baru setakat ini.
Apa pun, terima kasih semua atas doa doa n komen2 supaya pc saya cepat sembuh tu. Hehehee..

Daaaa




10 comments:

Ayu Safieza @ Humaira' said...[Reply to comment]

oooo mak kau ooo mak caaak..auuum chak....ooo mlatah laaaak....gh tekejut badaaak makcik naaaaaaaaaaaak oooi!!!


Alhamdulillah u dah sembuh Izah...:) Take care dear

Sizuka said...[Reply to comment]

lawa gambar izah ambik. welcome back! :D

LinRosly said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah...

Alhamdulilah PC Dah Kebah Demam...Penat Sangat Tu Sampai Demam...

HaSue said...[Reply to comment]

Akhirnya! aku baru nak meng'annoying'kan ko dgn menghantar sms berantai suh cepat2 pc ko ok td.ahahak.. syukurrr2,ko dah kembali merempit..ko jgn laju2 sangat tau..letih aku kejo ngan kuye2 nih kang.hee..

apa2pun lawo laa gambar dak comel tu..sapa amik gamba nih mek?cantik2

K.Nor said...[Reply to comment]

alhamduillah... tak lama meroyan ya jah.. well come back :)

Mas said...[Reply to comment]

ijahhhhh.....
miss u.....
muahhhh....

nOOrsha said...[Reply to comment]

yeyeyeye...izah dah balik yeh.. izah da balik yehh!~ hahahaha..... cepat2 upload menu...x sabo aku nak ngap ni :)

Anna Qawina said...[Reply to comment]

jah..oo jah.. bawa balik lauk kenduri tak?

izahdaut said...[Reply to comment]

ayuu.. melatah opocot ek.. hehehe.. tq tq

izahdaut said...[Reply to comment]

kak shidah aka sizuka..
tq kak..

linrosly..
waalaikumussalam warahmatullah..
tu la pasal. katanya tuan pc berehat pc stil tak rehat. hehee

hasue..
patut sesambil aku wat etry tu trasa2 nak sms ko.. ikikii.. aura dah sampai sms je tak sampai ..

aku ler ngambik nyer.. tu lawo sebab cahaya time tuu.

kak nor..
tq kak.meroyan dah kebah pun.hehe

mas..
miss u tooo.. hehee

noorsha..
uii ko nyer menu dah habis ngap belum nk ngap aku nyer neh? muekekeee

anna qawina..
ada ni na.. tapi lau kambing dah habis dah. hehe