Tuesday, July 26, 2011

Tahniah Secubitgaramnor67.com

Assalamualaikum..


Pertamanya..maaf belum sempat nak update menu malah nak menjenguk blog kawan2 pun belum sempat. Juga membalas komen2 dan pertanyaan kemuskilan teman2 pun belum sempat jugak. Hamboii apa la yang dibusykan sangat tuan rumah ni ye. Uishh tak de nyer projek beso. Kerja2 yang biasa je.

Tujuan entry ni nak bagi tahniah kat kak Anon kita yang dah berubah semula kepada kak Nor. Haaha.. Tension kak nor telah bertukar manissss jugeee. Ambik la ucapan kad saya yang tak seberapa ni. Sebab dah godek2 lama dah kad ni, terus je la post kan. Tak cantik tapi ikhlas dari saya dan izahmuffinlover.




TAHNIAH SECUBITGARAMNOR67.COM SEBAB DAH TUKO JADI BANGLO. RAMAI YANG NAK TUMPANG CHECK IN UMAH AKAK YE. HAHA... SAYA DOAKAN SEMOGA SECUBITGARAM TERUS MAJU , TERUS MENAMPILKAN MENU2 MENAWAN DAN MENYELERAKAN.

FROM:

IZAHDAUT


*kena check semula spelling nama takut tertukar nama kak nor ke kak nim, sebab tengah bersms ngan kak nim yang akan dikunjungi teman blogger dari japan. Fuhh kak anim.. suspennn ye.. hehehe


8 comments:

chikadakbiru said...[Reply to comment]

ya tahniah2 juga dr kite...

Gee® said...[Reply to comment]

weee...manyaknya adiah untuk k.nor... nak sekotak boleh...

Mama Hawa/Mama Nani said...[Reply to comment]

Salam Izah..
pandai lah Izah buatkan kak Nor card..jeles tau!! Nak jgk card yg special made dari Izah jgk...hehehe Happy for Kak Nor also :)

anymz said...[Reply to comment]

Zah..birthday akak nanti nak kad jugak eh..ko tak bagi siap ko jah....(kuikui..siap ugut bagai ni,sambil singsing lengan baju t-shirt).pi ke fb..tengok betul2 tarikh lahir akak ya..simpan dlm hp buat reminder...hahahaha

Oppss...tahniah ya nor cayang..(ckp dgn nor kena baik2 sikit.nanti dia tak bg sekut butter)

K.Nor said...[Reply to comment]

jah.. oo jah.. akak datang atas nama akak sendiri dah ni, gelaran cik non dah akak pulang balik kat mr bloger :)

mekasih ya. terharu ai.. siap buat kad, bungkus adiah.. tp cam tecik2 jer hadiah tu kan.. apa la isi dlm tu ek.. pulang balik acu SM akak ke? hehehehe.. mekasih dear.. mmmmuah!

uik.. mama & k.nim.. jeles la pulak dia ya..

Mas said...[Reply to comment]

tahniah untuk kak nor...
amboii sibukk bebenar kau ni....
ke kau yang buat2 sibukk...muahahaha

Juwita Jamaludin said...[Reply to comment]

tahniah kak nor.. dan izah juga sebab buatkan kad untuk kak nor.. bukan mudah nak buat kad tu..:) ita pun busy orang ada anak kecil memang gitu kan izah

Rabiatun Adawyah said...[Reply to comment]

tahniah Izah...semoga terus success yer.