CSS

Thursday, July 28, 2011

Terima Kasih Semua..






Assalamualaikum..

Selamat pagi semuaaa.. Alhamdulillah berkesempatan lagi kite bersua di blogging ni ye. Maaf beberapa hari tak de menu masak masak. Ada hal sikit. Ehem sapa yang tau tu, sesenyap je ekkk.. hehe. Sehari dua ni jugak menyetelkan hal sekolah Bais. Ye la, duk area bandor ni nak kena cari sekolah yang tak jauh dengan rumah tu senang, tapi nak cari sekolah yang betul2 menepati kehendak, pulak2 zaman serba canggih ni, ilmu rohani dan spiritual amat lah penting kan. Alhamdulillah, Allah permudahkan dan semoga dapatlah anakanda saya tu blajor elok2 kat situ tahun depan. Aiii dah sekolah dah rupanya, rasa baru je ngandung kan dia.. hakhak..

Sari dua tak ngapdate ni, my dear follower dah pun bertambah ke 4 angka. Alhamdulillah.. tak sangka makin ramai yang menjenguk blog Izah Muffin Lover ni dan jatuh cinta untuk follow IML. Walaupun mula-mula berblog tak terjangka difikiran untuk membuat orang tertarik dengan blog ni, tapi bila ramai kenalan, banyak medium untuk dikenali dan semakin itulah juga ramai yang sudi klik IML.  Buat semua follower saya .. terima kasih banyak. Bukan saja follower, tapi follower yang rajin mengomen, yang rajin mengusik, yang silent reader, yang suke menerai menu2 kat IML, teman2 FB, teman2 kenalan dan adikberadik tok nek pak nek semua.. saya ucapkan terima kasih.. 

Buat teman2 yang sudi membantu kalau ada kemuskilan, teman2 sifu yang sudi bertegur sapa dengan saya, teman2 yang sudi pos mengepos, teman2 yang sudi bersms, dan teman yang dah bersua muka.. semoga kite terus dapat mengeratkan ukhuwah hingga akgir hayat. Kepada semua teman bloggers , saya harap satu hari nanti kite dapat jua bersua muka kan.

Untuk semua,.. Nah makan mapin. Muffin ni saya beli kat google je. Tak sempat nak siapkan muffin untuk my dear followers. Hehe..  Sudi sudikanlahhhh..








34 comments:

Yani said...[Reply to comment]

Tahniah.. kita tak nak gambo mapin dr cik google.. gambo mapin izah pun xmo jugak.. kita nak mapinnnn.. bukan nak gambo.. bleh???? :)

cik cek said...[Reply to comment]

Tahniah Izah...ya...kak cek pun nak rasa mapin airtgn Izah gak...bila tu ek...

p/s...mlm tadi kak cek dah try salah satu resepi muffin Izah...sedappp...thanks ...share2 resepi....:)

izahdaut said...[Reply to comment]

@Yani
hehehhee... maceehh kak yani... alaaa.. kena buat temujaji la ni nak ngantor mapin kat akak nih.. hehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@cik cek
terima kasih kak cek..
ye ke kak cek.. mapin apa? suke je nengok mapin2 ni

Ummi said...[Reply to comment]

Tahniah Izah...semoga makin mantopss! Pada akak, IML mmg punya kategori dan class sendiri...boleh tau dah tuannya suka bakor-bakor mapin, makan2 mapin....cuma ralat, mapin tu x diposkan ke Kuantan..hahahaha... Nanti kalau ada belen2 tu jgn lupa hantar tauu... Salam sayang dari HSH....muaaahhh!

ummiarissa said...[Reply to comment]

tak update pun masih ramai yang datang jenguk sini..pasti blog ini istimewa...seperti saya mula-mula kenal blog ini...begitu juga yang lain...semoga terus berjaya...dan terus berkongsi resepi yang enak-enak...

anymz said...[Reply to comment]

Tahniah Izah...Tahniah jugak sebab akan memasuki alam kesibukan tahap antarabangsa bila dak bais dah start bersekolah nanti..

hah!selamat memajukan diri lepas ni ya..kena bangun pagi wat bekal anak,kena start perhati anak bersolat ke idak,kena ngajo ngaji,kena pastikan dak bais rajin buat homework...erkk!!ini kes nakotkan ko ke jah??..dah salah komen ni jah kan?muhahaha

Tahniah atas follower yang ramai tu.bukan senang nak capai tahap tu kan Jah.?

Eh!dak bais masuk sekolah awal ek?baru 3 thn kan umur dia??

izahdaut said...[Reply to comment]

kak ummii.
tq kak.. wahh tersendiri gitu kan... hehe.. akak antara sifu sifu saya yang saya kagumi.. belajar dari yang terbaikkan. mekasih kak..

izahdaut said...[Reply to comment]

@ummiarissa
terima kasih.. wah terharu mendengarnya.. semoga itu akan menjadis semnagat untuk semua kan

izahdaut said...[Reply to comment]

@anymz
kak animmmmmmmmmmmmmmmmm..
haishh kak anim ni, memang tak menyemangatkan lah... hahhaa.. budak bais tu tahun depan dah masuk 5 tahun kak. yang si kecik tu yela, tahun depan 3. ye ke gitu.. ala bz nya..nasib la pulak dia dapat ummi yang garang cam saya ni. haha..

mekasih kak anim.. nanti kak anim lak nysul ye. hehe

Zaliedana said...[Reply to comment]

Assalam kak izah,sekalung tahniah dari sy utk akak ya,moga IML terus sukses n terus sharekan resepi2 mapin yg marbeles..Teringin sgt nak bertentang mata ngan akak,tapi ai maluuuu jugaaa..Eh bais dah 5taun,taun depan ek,rasa cam kecik lagi kan..Pstt nak kepo nih,da hal apa tu kak izah,Xkan en daut da umahxnak blogging kut,hehe..

Juwita Jamaludin said...[Reply to comment]

Tahniah izah memang sesuai namanya IML banyak resepi muffin best2.. Semoga terus berjaya

Yat Maria said...[Reply to comment]

Congtratz Izah!!! moga bertambah maju jaya...macehhhh kasik mapin tu ya...baik tak sumpik gigi akak, nak try gigit screen tu ..hiakhiakhiak!!

Yatie said...[Reply to comment]

Tahniah Izah follower dah mencecah 4 angka...akak mmng terasa sunyi kalau tak singgah sini dan dngr celoteh Izah...uwaaaa dah nak sklh ya thn depan anakmu...siaplah umminya sibuk memanjang dan tangani karenah anak2 sklh...takpe, leh Bais promote muffin yg sedap kat kawan2 dia plk...leh wat bekal mcm Hamka....hehehe..

Amie said...[Reply to comment]

comel2 belaka muffin en.google tu...

tahniah dapat capai empat angka!

AZLITA AZIZ said...[Reply to comment]

Tahniah Izah... dah 4 angka dah...
waaa... dah nak masuk sekolah dah anak Izah... aiii.. makin tersa tua dah akak... sebab anak yg tua pon dah 17 tahun teringat hari pertama dahtarkan sekolah anak2 dulu... cepat sungguh masa berlalu...

semoga iza semakin rajin berblog... mmg wajib singah blog izah ni.. cuma kadang2 tak sempat nak tinggal jejak .. masa begitu mencemburui hubungan kita dan juga cik tenet yg selalu merajuk je bila kak ita nak comen... tak pe le... kita dok skodeng resepi aje... hehe...

noorsafone said...[Reply to comment]

Tahniah Izah...follower yg semakin bertambah.Terima kasih la bg muffin yg sedap tu ya..mama pun busy sikit bln ramadan ni..nk siapkan tempahan baju..tak taulah boleh postkan n3 terbaru ke tidak.Apa2 pun terus sukses dalam berblogging & share lagi resepi2 yg sedap2.

HaSue said...[Reply to comment]

haha..aku LIKE komen kak anim..

wehh..aku nyer tingkap x update lak blog kawan2 yg update.huh...x tau sapa baru update td..isk..

apa2pun Tahniah yerr dah capai 4 angka followers..!
Sebagai blogger masakan bukan senang sbnrnya nak capai kann sebab kite update berapa kali je sehari n kadang2 x terupdate dek kebizian yg susah diungkapkan dgn kata2..hahah..

semoga blog ko nih terus mantap n terus bermafin..
Aku amik mapin ni yer..dari google pun dari google laaa..hihi..TAHNIAH skali lg!

Cheq Sue said...[Reply to comment]

tahniah...sonoknye..kite masih mengusaha nak meningkatkan pengikut yang setia... he he he...

K.Nor said...[Reply to comment]

salam izah mapin leber.. TAHNIAH dr k.nor buat IML dan terutamanya kepada peneraju IML sapa lagi kalau bukan erkkk nak sebut nama penuh tak nih? nama penuh izah akak ada, no tel ada.. tp IC jer tak ada.. hehehe

semoga terus sukses ya.. seronok kenal dgn izah dan semua warga blogger yg baik2 hati ni kan :)

che'iza said...[Reply to comment]

Tahniah izah.... semoga...semakin bertambah-tambah lagi kesyukuran....

umi said...[Reply to comment]

Tahniah IML dah cecah 4 angka!
Umi sengaja tunggu nombor cantik baru nak follow hehe..dah berjaya jadi follower IML yg ke 1010, cantik nombor tu!

Menawan sungguh muffin pakcik google tu, bikin terliur pulak..

Mas said...[Reply to comment]

Tahniah ijahhhh...
1010....cantikk no tu...
moga IML terusss suksessss....
alhamdudillah, dah dapat sekolah yg terbaik untuk bais...
moga bais seronok belajar kat sana..

pssttt...aku ingat mapin kau tadi...he..he...

izahdaut said...[Reply to comment]

@Zaliedana
mekasih ct... a ah si bais dah 5 tahun dah tahun depan. terasa kecik sebab lahir hujung tahun gamaknya... hehehe... haishh cemana la sekolah nanti ek. kite kite ni kan 1st time nak ngantor anak ke sekolah.

pss emmang betul la ct oii... ada encik suami ala ala segan lak nak berblog.. hehee

izahdaut said...[Reply to comment]

@Juwita Jamaludin
tq ita.. semoga sama2 kite memeriahkan geng masak2 ek

izahdaut said...[Reply to comment]

@Yat Maria
hahaha lawak la kak yat neh.. ok tq kak yat.

kzai said...[Reply to comment]

taniah IML dh mencapai sasaran 4 angka sempena bln ramadhan..
izah..nk angkut bwk blk mufin blh?...hehehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@Yatie
tq kak yatie.. akak dah lama dah cecah.. saya baru terkedek2 ni.. hehehe.. terima kasih semua la ye.. tu la kak yatoe.. nak sekolah dah dak sorang tu.. ye la, anak ke sekolah mana tau rezki makin bertambah ek. ye la tu.. hehehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@Amie
terima kasih kak.. a ah comel mapin tu kan

izahdaut said...[Reply to comment]

@AZLITA AZIZ
tu la kan kak ita.. dlm tak sedar je, anak dah mencecah umur makin banyak.. maknanya umur kite pun makin banyak.. tak brapa sedar la .. kalau time2 anak dara dulu sedar je makin bertambah.. tapi kalau tambah sedang2 dewasa ni rasa tak mau je bertambah ek. hahahhaa

mekasih kak ita.. ye la..kdg2 kite ni bz terlampau.. tk sempt juge nk mngomen kan

Citarasa Rinduan said...[Reply to comment]

sama2 izah..

syukur dan tahniah...

moga yang terbaik utk bais dan hidup izah sklrg...

Gee® said...[Reply to comment]

bravo..bravo izah & IML...

Mama Hawa/Mama Nani said...[Reply to comment]

Salam izah...
congrats Izah :) Dah ramai tuh followers dear :)
Mama tak nak yg cik google punya..mama nak muffin dari izah jgk..hehehe anyway tq byk2 semoga Izah diberikan kesihatan mental & jgk physical...

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

Tahniah izah... moga IML akak lebih berjaya lagi yer.. ;)