CSS

Tuesday, July 12, 2011

IML berehat seketika...

Assalamualaikum..

Sob sob.. Dengan sedih pilu menggigil lutut bagai, saya mengumumkan bahawAsanya IZah MUffin Lover 'terpaksa' direhatkan sebentar. Sebentar tu pun tak pasti sebentar sekejap ke sebentar lama. Tapi yang pasti seminggu ni tak de entry mahupun update terbaru dari IML. Mungkin juge seminggu dua minggu atau seterus minggunya. Ini bukan entry propa atau test market ekk. Hehee

IML terpaksa direhatkan *izahdaut tak rehat* disebabkan pc terpaksa dimasukkan ke spital. Kena bawak repair daa. Bila tukar ngan pc kecik, cube transfer gambo dari kamere tak boleh pulak dah. Jadi tak de jalan, IML terpaksalah direhatkan seketika.

InsyaAllah BW jika pc kecik tu agak tidak mendatangkan kemarahan * sebab pc tu slow*. Ada rezki dipanjangkan jodoh .. InsyaAllah kite bertemu lagi diarena blogging ye.

Ada apa2 persoalan dan gossip sila la jenguk2 fb saya ok. Dan tq teman2 semua.. I love u all..

33 comments:

AZLITA AZIZ said...[Reply to comment]

padan lah lama tak muncul2
dok tungu jugak resepi terbaru...
akak ingat izah sibuk dapat banyak tempahan muffin..

ok lah... bawak2 lah berehat.. tapi jangan lah rehat terus ye.. kami warga blog rindukan celotehmu itu..

salam sayang dari akak

Gee® said...[Reply to comment]

pasti kami semua rindu kat resepi labu nanti dan cit cat izah yg menghiburkan... huuuu....

izahdaut said...[Reply to comment]

Kak ita. Tq kak.. Nak wat camner rasanya kalau
Masak ni pkra wajibnya adalah gambo. Ni entry guna enpon susahhhnyee. Nak menaip pun trasa nak ketuk enpon. Hehe

Kak geee..
Haipppp labu lak.. Sabau jela. Hahahaa.. Miss u too
Kakkk

cik cek said...[Reply to comment]

Alamak...sunyilah tak de Izah n muffin2nya....he he...pas ni bila pc Izah dah ok...mesti gempaknya kan...gambo2 mesti cantik kuar nanti...selamat "merehatkan" diri...sekejap...kumpul bahan byk2 nanti share ngan kitaorg k....kita tungguuuuuu.....:)

ijayuji said...[Reply to comment]

Salam KAKAK Izah!!! alaaaaaa...lap ayaq mata, jgnlah lama2 winduuu ku padaaaamuuuuuuu takkan terhilanggg walau di telan waktuuuu~~~ tujukan khas buat IML dan KAKAK Izahdaut :D

Tak pelah, jgn paksa2 sgt pc kecik tu kang penat dia masuk sepital lagi akak yg ssh, take ur time k,gonna misss uuu!!!!! take care!!

Wanieyra said...[Reply to comment]

ye ke..... tak pe, agaknya dia nak suruh izah berehat kot. Tapi jangan berihat terus tau!!

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

Assalamualaikum izah...
x per izah... nanti bila dah pc tu ok boleh ler mula balik kan izah... jangan lama2 tau.. nnt akak rindu kat IML nie...

Yatie said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah,
leh samalah dngn lappy akak..masuk sepital gak....nasib baik ada lagi satu ni, pinjam jap anak bujang punyer sementara yg lagi satu sihat...btw, rehat2lah ya...pasni mesti berderet menu2 yg malatop....akak tunggu tawwww....sabor ya adik manis...tenyum tikit..alalaalalala...

anymz said...[Reply to comment]

ala zah beli je yang baru..yg lama tu bila dah elok sok,kol je akak ,berdesup akak terbang ke Ampang tu..a macam?..best tak idea nih?..

Gosok2 la cik Daut tu..beli le cap apple ke,cap manggis (cam mapin ko tu kan)ke,..apa2 je lah janji baru..kihkihkih...

K.Nor said...[Reply to comment]

kikiikii... ayat test market yg tak tahan tuh!!!!!! hihihiihi

Mas said...[Reply to comment]

makcik...sabo yerk makcik.....
patut la senyapp jerk...
aku tunggu kau....
nasib baik ada fb...kan...

tun_telani said...[Reply to comment]

huhhh??? uwaaaaa~~~~~~~~~ tidakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nnti bday mintak lappy baru ngan cik abang ye.. huhu.... xleh nk transfer gambar kt pc kecik? dh try guna cared reader? xpun try guna cable die..
nnti kita kacau2 kt FB ye..

Wani said...[Reply to comment]

salam ala siannya .. sakit la pulak.. hehe x pe rehat2 dulu nanti blh la post entry2 terbaru ^^

HaSue said...[Reply to comment]

Ayat last tu.. 'Ada apa2 persoalan dan gossip..' rasa nak 'bold'kan aje part gossip tu..hahaha..

ehh..aku yer lappy nih pun xleh nak cucuk terus cam masa dier baru dulu..skrg ni terpaksa guna card reader baru bleh..ko dah try x?cer cuba,cer cuba..

aku sokong idea kak anymz tu..cuma part yg last jer cam x sokong sangat..haha..

apa2pun ko jgn cuti lama2 ehh..rindu laa kat ko kang. paling tak pun,ko bawak jer bais ngan muaz gi lepak kat cc tak sedar diri..amacam??kire separa ugutan laa kat incik daut nih..kakaka..adehh

HaSue said...[Reply to comment]

pastu kann..tak sabar nak tunggu kek yg ko buat nih..pasni sure berderet jer menu ko kann..ehh udah2 laa menggigil tu..ni lg dasyat gigil dari masa beruk aku meragam kot..sian ko.meh duk umah aku jap.kang masa beruk meragam leh kite sama2 stress.hehe

Anna Qawina said...[Reply to comment]

apasal aku nampak komen Hasue je yg lebih? huh..
Izah : ada gossip nnt aku nak gak..haha..

Sizuka said...[Reply to comment]

izah,

alaa... pinjam pc akak nak? hehe.. rumah kita dekat je kan? melawati to ampang takes less than 20 minutes :D

lina said...[Reply to comment]

salam izah - tak apa Insya ALLAH kita berjumpa lagi...happy2 selalu ya

YANA SHAIFUL said...[Reply to comment]

Salam K.izah..cedihnyaa..maknanya xde mapin laa seminggu dua nii ek..sabar sabar..moga pc akak cepat sembuh yee..dia dh penat kot..rehat byk2..:=)

lemongrass said...[Reply to comment]

Adalah nanti yang demam 2-3 minggu ni sbb tak boleh nak berblog, hehehe.
I doakan pc mu itu cepat sembuh!

nOOrsha said...[Reply to comment]

lorr..izaahh..sampainye hatimu.. aku dah blik cuti2 mesia ko pulak nak berehat... tapi nak wat caner kan pc beso kene masuk wad...agak2 lemau pc kecik tu ko hempuk je ngan kulit deroyan.. ni nih seguni aku bagi kulit doyan nih.. kulit je la, isi abih kene telan..ehehehe...apepun take care ok... nanti bile pc beso da sehat, berblogging lg k.. lebiyu!~

Rabiatun Adawyah said...[Reply to comment]

uwaaaaaaa....sayunyer terasa N3 izah kali ni..Tapi, takpelah berehat ler dulu yer..Moga2 lepas ni dapat yang lebih baik lagi nooo..lebih powerrr d' rangers lagikss...windu Izahhh...

Ummi said...[Reply to comment]

Izah, hrp jgn rehat lama2 laa...x sonok la kan, tengah meriah2 tiba2 hilang...xpa la, bg cik pc jalani rawatan dulu...pastu baru dia cekap kerja nnt..x buat hal dah...hehe.. Kalau akak nak berenti xda test2 market, stop terus jeeeeee...hahaha

Lovely Kitchen said...[Reply to comment]

moga pc mu cepat sembuh izah....jgn pulak tuan pc yd demam sbb x dpt berblog...;p...
apa2pun moga cepat kembali berkongsi resepi dan idea...

Zack Zachoes said...[Reply to comment]

semoga PCnya cepat sembuh..amin.. (huhuhu.. igtkn manusia je masuk spital, PC pn ada spital ek). sabar ek kak izah, kumpul2 resepi tu. nnt PC dh sihat leh teruskn produksi. hehehe..

Mamasya said...[Reply to comment]

Slmt berehat dr berblog Izah...moga PC cepat ok dan muncul semula dgn pelbagai menu yg sedap2...

Anonymous said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Pn Izah,

Laptop tu sakit sebab dia x penah berehat walaupun tuan dia berehat...ini bukan tuan dia kena berehat tapi laptop tu la pula..tuan dia sihat je!

Jangan risau biasanya 30 hari juga la masuk wad...wad dkt low yatt!

hehe..

Rima said...[Reply to comment]

Izah
Come back as soon as ur lappy is in good condition.. memang stress if tak dapat online.. i go anywhere also harus bawak lappy.. if kat sini mana mana pergi boleh check email.. if go overseas terpaksa tunggu balik hotel baru boleh check email.. hehe

mamazieza said...[Reply to comment]

salam izah...

tkpe rehatkn jari dr menaip.. tp simpan gmbar dan resipi utk diisi bila yang tersayang dah sihat direpair.. hehehe...

Nieza said...[Reply to comment]

ooh patutla sonyap jer izah ni rupanya lappy sakit yer...sabar yer...harap lappy cepat baik..btw...tuannya pun boleh rest sama...hehe

♫ mokwo® ♫ said...[Reply to comment]

izah..sekurang2 nye tuan pc masih sihat....i'll be right here waiting 4 uuuuuuuu!! eceh ceh..teringat lagu si richard marx!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...[Reply to comment]

semoga cepat sembuh pc mu ittew... pasti kan ku merindui hasil karya dari dapur mu ittew.. in the mean time.. teruskan menembak & menembak yer... nnt bila pc dah baik & pulih spt sediakala.. bolehlah update & update pula... hee.....

cikmin said...[Reply to comment]

semoga cepat kembali ye izah...cikmin la ni intai2 je org masak..nak masak tayang kat blog sendiri tak sempat dah.. :P