CSS

Monday, August 16, 2010

Sawi ngan Daging sos tiram untuk lunch


Assalamualaikum..

Lauk lunch bulan puasa? Ha betul la lauk lunch untuk bebudak laaa.. Huh..bercinta betul nak memasak time tengahari buat anakanda berdua tu. Tapi takkan nak ajo puasa gak kan. Tu menganianya plak.

Saje la letak lauk ni, sebab semalam simple je buat mee goreng untuk berbuka. So tak de la nak snap gambo. Satu lagi saje la nak tunjuk corak carrot tu.Haahaa..orang lain dah lama mcm2 bentuk carrot dlm sajian, saya baru je nak pandai. Maceeh kak Nor- secubit garam  ye.


Siok sendiri bila tengok mentuk carrot yg lawo.



Resepi? Tak yah la. Simple dimple je. Lauk budak2 jek.... Erk terliur gak ni.


3 comments:

HALAMANKU said...[Reply to comment]

Zah.. apeni.. menu lunch.. tak aci ok.. hu hu hu.. kat opisni sejuk jek.. cepat bebeno lapo..ohhh tidak...

mas said...[Reply to comment]

izah...untuk anak2 jer...ha..ha..rajin izah...cian pulak kan kalau tak masak...mas dh abis conterek msk tengahari, Ain ngan Daniel dah posa penuh...

cplud miera said...[Reply to comment]

salam k.izah.thanx sudi jenguk blog sy..hehe,sy bru je nk start bloging nih