CSS

Friday, August 13, 2010

Award dan Tag: Dari Wanieyra

Assalamualaikum...

Mekasih award ni, dapat dari cik Puan Ira.


Dan tagnya..ngehehe...saya jawab ye Ira...

1. Adakah anda rasa anda HOT?
Tidak..

2. Upload wallpaper laptop yang digunakan sekarang?
Erkk... ala gambo biasa2 je

3. Cerita pasal gambar nih?
Tak de apa2 special.

4. Kali terakhir makan pizza?
Lama dah..tak ingat la..itu pun pizza buat sendiri. Rasanya yang last post saya tentang pizza tu la yang last.

5. Lagu terakhir anda dengar?
Erkss.. Lagu wonderpets kot semalam. Siap nyanyi lagi sesama dengan anak2.

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Sambil layan anak makan

7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Mak Anjang oleh anak buah

8. Tag lagi 5 orang:



 9. Siapa Orang No 1 
Erma- Seorang wanita yang saya kenal melalui blog, seorang yang peramah, wanita berkerjaya yang selalu busy, tapi sempat juga menunaikan request SK nya yang tercinta. Satu lagi..couple yang romantik gitu

10. Katakan sesuatu kepada orang No 5
Suzanna- tahniah pregnant anak yang ke3. Jaga kesihatan terutama sepanjang menunaikan ibadah puasa ni. Dan terima kasih untuk info2 di blognya.

11. No 3 ada hubungan ape dengan sape?
Ana salwa tu kawan baik saya sejak sekolah tadika lagi. Tak pernah berpisan sekolah sampai Uni pun sama. Juga merangkap sedara juge. Kalau ikutkan Ana ni anak sedara saya, tapi anak sedara pupu jauh.

12. Bagaimana pula dengan No 2?
TTM- MasyaAllah..blog yang paling havoc dan kelakar. Klaau saya nampak entry terbaru cik Timah ni, saya dah tersenyum tengok tajuknya. Memang kelakar dan mungkin juga sipat semulajadinya..erkk tak gitu? Dalam kelakar masih boleh siyes dan berinfo.

13. Kata-kata cinta dengan org No4?
Oh Fidza teman se uni ku dulu, ku suka dan cinta dengan blog kamu, walaupun entry mu adakala siyes ada juga merapu, tapi ku tetap membacanya tanpa jemu. Pss kata2 cinta ke?

14. Berikan 5 fakta yang anda tahu tentang 5 orang yang anda tag

1. Semuanya ada blog yang best-best dan menambah ilmu ku ini
2. Kesemuanya ada kaitan dengan negeri Pahang. Betul kan?
3. Kesemuanya peramah dan baik hati
4. Kesemuanya wanita wanita hebat
5. Kesemuanya dicintai dan mencintai..kes tak de idea..ngehehee


5 comments:

HALAMANKU said...[Reply to comment]

Salam.. Zah.. laju2 datg.. ni kes kena jawab ni.. Zah student erma exam 30/8 ni erma dah kena axem dulu he he he.. tq Izah ingt kat erma.. komen yg comel he he..

izahdaut said...[Reply to comment]

oo ye ke...kena exam jugak? biar betoi..hehehe...good luck la

TopsyTurvyMum said...[Reply to comment]

Alhamdulillah...thanks Izah!
tersenyum2 baca yg aok citer pasal kome tuuu hahaha..
kome banyak mengarut jer kat blog tu haa..:D

CERITAKUASN said...[Reply to comment]

Salam pae sahabat ku dunia akhirat ;-) thanks so much.. dah kawin ni baru terpisah ek.. dah lama tak bersua muka. apa2 amik award dulu, harap raya ni leh jumpa :-) miss u mmuuaahh

Anamarza said...[Reply to comment]

Salam Pae, datang ambil award ya..trima kasih...tapi tag jawab separuh jer acikan??? hihihi