CSS

Monday, May 9, 2011

Menjelmaaaa semulaaaaa..


Assalamualaikummmmm..

Salam rindu buat pengunjung blog ku ini. Dan salam ingatan buat semua kawan2 yang ada menanya  khabar ku dan menyekodeng kodeng di FB. hehee.. memang susah sikit nak online dari kampung. Seminggu duduk melepak kat kampung, dah puas sudah. Puas makan, puas melayan bebudak berdua yang asik nak main kat luar tu. Pastu puas teriak kena gigit nyamuk. Huh

Sesambil menidurkan dak kecik ni, bole la saya buat entry pendek berbaur kegianan nak merempit kat blog ni kan. Haha.. eh tak sempat lagi nak BW semua semua tau. Sempat jeling2 je dulu. Banyak gak urusan rumahtangga yang belum selesai ni. Kain baju idak le banyak sangat, tapi menda menda lain la, macam macam la kan. Nak ngambik mood masuk dapur semula lagi.. mood mengemop rumah, ngemas rumah..eh semualah nak diseru ni. Encik Mood hilang la pulak ni. Biasaa.. kat kampung mood berborak sakan je lebih.. kikiki.. 

Wokey..jumpa sat lagi ngan cerita tah apa apa la nak di keluar tu nanti. Ikutkan mood nak edit gambo pun kena seru gak ni. Lala.. Tapi rasa cam mood anak patung merah si Hassan Fahmi ni aje..

Rasa cam nak landing atas katil sambil lembik dagu!!. waahhh

20 comments:

Wanieyra said...[Reply to comment]

Rindunya kat Izah...balik kg tak bagitahu!

cikmanggis said...[Reply to comment]

salam izah..ha ha adik buat Pis tu:) selamat hari ibu izah...

nOOrsha said...[Reply to comment]

samekom.. hehehe... sungguh comel peace dak kecik tu... happy belated mothers day izzah!~ meh aku tolong mopkan meh..hihih

K.Nor said...[Reply to comment]

haippp!!! bangun!! bangun!!!! gi masak nun :)

AZLITA AZIZ said...[Reply to comment]

laa... balik kampung akak ingat tenet prob lagi.. padan lah senyap je... hihi apa cerita orang kampong....
Selamat hari ibu izah...

HaSue said...[Reply to comment]

Teriak kena gigit nyamuk?kalo aku dekat pasti aku sekeh kaw2 punya..hahaha..
lenkali ko kena gigit nyamuk,ko terus gi klinik jer..ko ckp kat misi tu..yg ko x biasa..keskes.

apa2pun meh laga2 pp n laga2 vontots..windu ko mek!
gi masak sana..aku nk tumpang mamamm nih

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...[Reply to comment]

Salam Izah..
Selamat hari ibu..dan selamat bersiaran kembali...

umi said...[Reply to comment]

salam izah, syoknya orang ada kampung yek? ish..ish kita lama dah tak balaik kampung, orang kampung plak dtg jenguk kita huhu..
kampung kat mana zah?

anymz said...[Reply to comment]

ko jgn ngengada nak landing bagai ateh katil tu zah..akak cepok baru tau..talam kat bawah tu dah naik bekulat dok lelama kat situ..bangun..bangun..montot beso bena ni...

cik cek said...[Reply to comment]

Balik kampung rupanya adik kak cek ni...patutla ketuk2 pintu rumah tak de org berjwb....he he ole2 ape dibawak dari kg...bolehla share2 ngan kita..tgk2 pun jadilah...he he
Harap2 Izah sekeluarga sihat...
Happy Happy Mother's Day Izah...:)

Zaliedana said...[Reply to comment]

Kak anim,talam kat bawah tuh,berkulat lam perut,xpa kak,hahaha..Amboi dah bercuti sakan,pastu nak landing lagi..Jab nanti en daut manja blk kja nak makan apa,dah g cpat pok montot cikit,g masak nun..ngee..

lina said...[Reply to comment]

salam izah - patut lama tak bersiaran..balik kampung ekkk..tak ada menu terkini di update....

Ummi said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah...hahaha..dah cukup2 la tu berehat..org dah rindu nak ngintai2 dapur dia..kosong jek...cepat godek kek..akak nak makan nih..hehehee

ziey said...[Reply to comment]

wah balik kg rupanya,,ingt hilang dimana...

Yatie said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah,
Balik kmpng ghupernya....ingat majuk lagi..hehehhe..Slmt Hari Ibu Izah..ceria2 selalu..

Mas said...[Reply to comment]

makcik...gi masak cepat.....sebab kang momtot tu..he..he..

tun_telani said...[Reply to comment]

peace* peace**
ehh... pap! tlg bunuh nyamuk kt pipi.. hehe..
aduh.. bestnyer dpt landing atas katilll.. jom landing sama2.. sambil campak si patuh merah ke tepi sbb x cukup space.

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

Assalamualaikum izah...
balik kampung rupanya.. patut ler sunyi jer dapur izah nie... tak per2!! jap lagi mula ler berasap dapur izah nie kan kan kan.. hehehee...

Selamat Hari Ibu Izah..

Anna Qawina said...[Reply to comment]

Izaaahhhhh!!!! bangun....eh ko tido ker? hihi

Naz said...[Reply to comment]

Assallamualaikum Izzah..
Selamat menjelma kembali.
Nape gambo anak nye yg diletak bukan emaknye??heheheee..

Ok happy kemas rumah...