Sunday, May 22, 2011

Pemain Bola Harapan Negara?


Hahaha... ye la sangat harapan tinggal harapan la nampak gayanya..
Berpeluh di hujung minggu dengan anak-anak.
Semalam ni la aktiviti kami, join staff hubby berliga liga mereka dengan bola sepak.
Hubby main jugak, jadi goal keeper jek..kikiki.
Walaupun disokong dan dilaung menggunakan ilmu pendinding..muahaha.


Orang main pun tak minum lagi, dia dah bedal dah.
Budak budak ni sah sah tak makan saman nyerr.



Antara aksi-aksi. 
Tapi tak best sebab tak de yang sakit guling-guling. Hehe..
Menang ke kalah? 
"Adat main ada menang dan kalah"
Biasanya ayat di atas orang menang ke orang kalah yang selalu ucapkan?


Budak-budak itu pulak beraksi..
Adik lawan abang. Siapa menang siapa kalah?
Jawapannya...


Abang tewas..

23 comments:

lina said...[Reply to comment]

salam izah - yg tgh berlari kejar bola tu dah ada gaya...asah bakat nya Insya Allah menjadi

Mas said...[Reply to comment]

makcik.....patut la senyappp jerk...kikikik

ni mesti kau jadi pengadil....
sah2 team laki kau menang.....muahahaha

Nazrah Bakery & Dunia Kuih said...[Reply to comment]

dah boleh jadi pelapis ni...

Antan Bertingkah said...[Reply to comment]

Salam Izah...
Dah ada gaya dan minat tu...boleh dilatih...

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

Assalamualaikum izah..
heheee... pic kat bawah tu kenap tu? nangis ker tu? alololooo.. comeyyy jer akak tgk mereka berdua tu tau... seronok gak kan kalau ada anak yang umur tak berapa jauh nie... Boleh main sama2 gitu... seronok akak tgk... :)

dZana said...[Reply to comment]

beriadah dgn ank2 mmg best... rindu saat2 itew..

Mak Qis said...[Reply to comment]

latih betol2 izah..leh ganti khairul fahmi nnt hehehe

Along Maklong said...[Reply to comment]

salam izah..
hahaha..
yang abang tu mengalah dengan adik.. bukan kalah..

anymz said...[Reply to comment]

ooooooooo...angguk2...geleng2..
ropa2nya izah jadi pegadil semalam ya..patut la...eh! apa yang patut?..patut lah tak nampak batang hidung kat fb semalam.hehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@lina
gaya je lebih ni.. ngalahkan bakat.

izahdaut said...[Reply to comment]

@Mas
teeettt.. silap mokcik.. team laki aku kalah kena bedal 4-1. haha

izahdaut said...[Reply to comment]

@Antan Bertingkah
kak antan, senyum saya dengar tu.. sebab gaya je lebih, sepak bola mcm beria sangat, tapi sikit je bola tu bergerak. hihi

izahdaut said...[Reply to comment]

@Diana @ Melley Mey
seronok time diorg seronok kan.. tapi klu time diorg ngamuk.. dua dua ngamuk.. haisshh nk aje bagi karate. hihi

izahdaut said...[Reply to comment]

@dZana
masa anak2 kecik ye kak.. rindu ye? tu la masa terus berlalu.. ini semua akan menjadi kenangan yang terindah

izahdaut said...[Reply to comment]

@Mak Qis
hehehhee.. cam jauh sangat je tu...

izahdaut said...[Reply to comment]

@Along Maklong
a ah betul la sangat tu... tu dah ngamuk kelaparan pun iye

izahdaut said...[Reply to comment]

@anymz
a ah kak nim, smalam awal pagi dah ke padang. sampai tengahari. terus gi shopping bagai... sempat jugak 2 biji hanbag lekat kat lutut nak ikut balik. hahahha.. pastu dah sampai rumah area kul 5 petang. tak larat dah nak ngadap lappy. masak2.. makan2.. relax2 je.. ampun tidur tak sedar

izahdaut said...[Reply to comment]

kak nazrah.. entah entah kuih lapis je bukan pelapis.. hahahha

HaSue said...[Reply to comment]

hoh!mula2 aku nengok tadi kuar gak laa gambar si adik sekerat...aku refresh lagik,tak kuar ape2 gambo langsung..jap nanti aku nak refresh lagik..
*****
*****
*****
*****
beberapa ketika kemudian...
***
***
err...ni f5 dah kali ke berapa ntah..nmpk header blog ko jek..hahah..tu yg buat aku ngantuk n baca entri je kdg2 tuh..nyampah aku tenet nih bila dier lemauuuu..esok pagi jela aku try lagik..hihi...sibbaik ko guna popup comment..leh refresh blog asing2 dr komen nih..huhuh..
apa2pun aku konfiuss,sapa yg main nih..cik abg ko ke anak ko ni sbnrnya?maklum,gambo x nmpk..kat citer lak cam anak ko main gak..cik abg ko main gak..haha

HaSue said...[Reply to comment]

eh..tadi aku refresh lg aku nampak cam anak ko berlari...pastu gambo ilang sebelum kuar page loading error terus satu page..

yer..mari menghayati kelembapan tenet ku ini..hahahaha

Naz said...[Reply to comment]

Izah, Izah x lari2 juga ke.. Bg bako lemak2 lebihan kalau ada.. Tapi nengok gmbr profile tu, cam slim jer orgnya.. Betul ke idak ni???

izahdaut said...[Reply to comment]

hasue..
loorrr siannya ko. lain kali aku kena buat gaya penulisan tak de gambar la pulak bagi mereka2 yang berinternet melampau lembab mcm yang ko hadapi. simpati sungguh.. adehh.. hahaha.. memang kalau baca aje tak sampai cerita nya neh.


kak naz..
saya bagi susuk yang atas je, yang bawah terpaksa ditapis kerna banyak yang berlapis. hahahhaa.... kalau negenangkan memang aje nak lari2 kuar peluh. tapi keseganan yang melanda. ada pulak kata apsal lak dia ni lari2 nak main bola sepak ke apa.. hahahha

Ummi said...[Reply to comment]

Izah, hero2 Izah ni mcm anak kembar jek taaauu...komain nak jadi football player eh...bagus2...akak sokong! nak wakil negeri mana tu? Nak impot ke Pahang boleh tak..hehehe