Friday, December 31, 2010

penghargaan seorang teman.



Assalamualaikum...

Colourful roses dari kak Nor tanda terima kasih menjadikan follower kak Nor mencecah angka 1000 semalam. Mekasih kak Nor. Dah tak merajuk dah. Hehe.. Dan tahniah buat SECUBIT GARAM kerna terus menjadi tempat rujukan para bloggers dan tetamu yang mencari dan tercari cari resepi yang hebat, simple, enak dan tips2 yang menarik di Secubit garam. Tak lupa..tang mahalnya secubit garam ialah..THE MAKING.. nya yang sangat jelas dan kemas. Teruskan menyumbang 'the making' dan resepi resepi yang hebat2 untuk tahun baru 2011. Semoga terus suksess!!

Oh ya..hari ni saya sedikit lemau untuk mengentry masak masak. Huhuhu... pesan kak Nor jangan meroyan ye. Pandaiii lahh..hehe. Ok selamat melangkah ke tahun yang baru 2011 untuk semua.


5 comments:

Ayu Safieza said...[Reply to comment]

Izah....:) Selamat Menyambut 2011.....moga Izah juga rajin menghapdate recipe2 yang menjadik2 je seperti selalu2...:)

izahdaut said...[Reply to comment]

mekasih ayu... same to you..selamat tahun 2011...insyaAllah... jika diberi izin Allah kan ku teruskan..hehe

K.Nor said...[Reply to comment]

izah!!! kan akak dah kata, jgn meroyan! hihi..tak per seminggu kejap jer tu :)

mekasih izah sayang, sudi amik dan tayang munge ros kalepul tu.. semoga persahabatan alam maya kita menjadi alam realiti lak ya.. mmmmmuah!

hukhuk.. bantal peluk tak ada mlm ni ya.. tidur elok2 ya.. hehe

kak Erna said...[Reply to comment]

izzah..selamat tahun baru 2011.
hilang merajuk dapat bunga berwarna warni ye..

izahdaut said...[Reply to comment]

kak nor...
insyaAllah...hingga ke alam reality ye....ngada kak nor...haha

kak erna..
selamat tahun baru jugk buat akak..tu la...dpt bunga kalerpul sukee