Monday, January 2, 2012

IML 2 Tahun dan Salam di Tahun Baru


Assalamualaikum..

Izah Muffin Lover (IML) dah masuk tahun ke-2. Alhamdulillah.. walau tak banyak sangat resepi-resepi sendiri, tapi diharap resepi2 dikongsi dari blog IML memberi inspirasi dan idea, umumnya kepada pencari resepi yang sudi menjenguk2 IML dan khususnya buat geng masak2. 




Terima kasih buat yang tak jemu2 bertandang ke IML dan meninggalkan komen, terutama komen yang membina, mengusik, menjemput, bertukar2 ilmu dan sebagainya. Terima kasih juga buat yang sudi follow blog ini walaupun setengahnya mempunyai motif yang tersendiri. Tetapi cukup berterima kasih sebab mereka sudi juga masuk ke sini. Terima kasih buat akak2, sifu2 yang slalu berkongsi idea dan ilham untuk IML terus berblog. Terima kasih juga buat nasihat2 dan semangat yang diberikan. Buat kawan-kawan 'sengal' yang berkongsi rasa.. terima kasih u olss.. Tak lupa buat silent reader dan reader yang tak berapa silent pun terima kasih. 

Last sekali terima kasih buat yang teristimewa, yang sentiasa membuatkan saya ada perasaan dan mood untuk berblog. Op cozz la cik abang saya dan anak-anak saya yang tak jemu berhappy-happy dengan masakan saya. Opss ada lagi, terima kasih juga buat adikbradik saya yang sebahagiannya juga menjadi penyokong kuat IML. 

Saya juga mengambil kesempatan sempena tahun ke-2 IML ni, untuk memohon maaf kepada semua blogger khususnya. Kerna saya tahu dihujung2 tahun 2011 ni, ada hati hati mereka yang saya kecilkan dalam sengaja atau tidak. Berharap tahun baru 2012 ini membawa lagi sinaran ukhuwah yang lebih ikhlas dan lebih memberi manfaat buat semua. 

Selamat memasuki tahun 2012 dengan lebih segar dan semangat. 

Salam sayang dari saya, Izah.




Update: 
Hadiah dari mimiey nasyieen.blogspot




Terima kasih mimiey..muahhs




55 comments:

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...[Reply to comment]

Salam Izah Selamat tahun baru dan semuga akan lebih cergas dgn resepi2 yang lebih kreatif tahun ni ya.

rahel said...[Reply to comment]

Selamat tahun baru Kak Izah...

wah..blog masakan IML dah 2 tahun ek..bolehlah belanja Rahel makan muffin nanti..hihi..

Semoga semakin segar aje dan semakin banyak ilmu masakannya..

mala said...[Reply to comment]

Salam izah, happy 2nd
blogsary :-)

Sheila Shafeareen said...[Reply to comment]

As'salam

Tahniah Izah Hpy b'day IML..moge betambah manu/resepi yg sdp2

Selamat Tahun Baru Moga dilimpahi rezeki dan keceriaan buat Izah sekeluarga...amin

Mimiey.. (^-^) said...[Reply to comment]

kak izah, slmt tahun baru...

n happy 2nd anniversary IML...

nnt dtg amek kad ye,hhehehhe...

http://nasyieen.blogspot.com/2012/01/happy-2nd-anniversary.html

Acik Erna said...[Reply to comment]

selamat tahun baru dan happy birthday IML semoga terus sudi berkongsi resepi disini..

Sharifah Nadzarah said...[Reply to comment]

Happy 2nd annivesary to IML & HAPPY NEW YEAR...

kasihredha said...[Reply to comment]

selamat tahun baru izzah :)

Anna Qawina said...[Reply to comment]

Tahniah Jah..moga lbh suksess tuk hari2 mendatang..tq ats segala perkongsian..

Kak Rose said...[Reply to comment]

Happy 2nd anni for IML... terimakasih atas resepi2 yg dikongsi dan harap nnti akan keluar lagi resepi2 yg mantops!

selamat tahun baru buat Izah n family.

tun_telani said...[Reply to comment]

happy 2nd anniversary buat Izah Muffin Lover ^^ semoga terus mencuba resepi2 baru yg blh tun ikut =)
nice knowing you.. moga ukhwah berkekalan insyaAllah.

K.Nor said...[Reply to comment]

TAHNIAH IML DAN IZAH DAUD peneraju utama IML. semoga makin mantop! kita biarkan aje apa2 yg tak menyakitkan hati tu main jauh2.. kita teruskan dgn menjadi diri kita.. tak perlu glem tak perlu jalan pintas utk berjaya dan menjadi fofular kan.. :)

Nor said...[Reply to comment]

Selamat tahun baru moga lebih ceria dan berbahagia bersama family dan kawan-kawan...

Liza said...[Reply to comment]

salam Izah...selamat thn baru 2012 dan selamat menyambut ulangtahun ke2 IML....tahniah dan teruskan berkongsi resepi yer...semoga thn baru ni akan memberikan kehidupan yg lbh baik pada kita ...

Yatie said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah,
Tahniah dah 2 thn rupanya...nampaknya blog IML tua satu hari je dngn blog akak..he3, meh kita potong kek sama2..
Happy 2nd anniversary IML dan tuan punyer blog, moga terus sukses dan bertambah2 rajin mengupdate ya...tq berkongsi resepi dan idea selama ini..moga kita semua mendapat keberkatan dariNya.

Nur-nba said...[Reply to comment]

Tahniah buat Kak Izah.. Sekejap je dah masuk tahun kedua. Semoga lebih banyak perkongsian pada masa2 akan datang. Happy blogging..

izahdaut said...[Reply to comment]

@Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot
terima kasih kak ros.. semoga akak juga terus aktif menyajikan selera2 baru diblog dan smoga suksess melangkah ke tahun baru

izahdaut said...[Reply to comment]

@rahel
salam tahun baru juga buat rahel sekeluarga. nak muffin free meh datang KL. hehe..dan smoga rahel juga terus segar menghidangkan menu2 baru di blog

izahdaut said...[Reply to comment]

@mala
terima kasih kak..

izahdaut said...[Reply to comment]

@Sheila Shafeareen
terima kasih kak shiela. smoga kak shila juga terus maju sempena melangkahnya ke tahun baru ni ye.tq

izahdaut said...[Reply to comment]

@Mimiey.. (^-^)
tq miiey cayang. akak da tampal da pun. soo cutee..

izahdaut said...[Reply to comment]

@Acik Erna
semoga acik erna juga suksess sempena melangkahnya ke tahun baru. terima kasih kak

izahdaut said...[Reply to comment]

@Sharifah Nadzarah
terima kasih atas ucapan dan happy new year too

izahdaut said...[Reply to comment]

@kasihredha
selamat tahun baru juga buat akak

izahdaut said...[Reply to comment]

@Anna Qawina
sama sama kasih anna. ko pun aku doakan akan terus suksess dengan bisnes yg semakin berkembang maju tu. hehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@Kak Rose
terima kasih kak rose. insyaAllah.. slagi ada kemampuan, kita akan sama2 berkongsi ilmu kan kak.

dan selamat tahun baru juga buat akak dan smoga terus suksess

izahdaut said...[Reply to comment]

@tun_telani
terima kasih tun. semoga ukhuwah kita akan terus berkekalan n semoga kita dapat ketemu yeee..

izahdaut said...[Reply to comment]

@K.Nor
terima kasih kak nor. banyak bimbingan n nasihat kak nor yg akan saya semat dalam hati. tq kak nor.. dan kepada kak nor juga..semoga terus maju jaya

izahdaut said...[Reply to comment]

@Nor
selamat tahun baru juga buat nor sekeluarga..dan semoga terus suksess pada tahun2 mendatang

izahdaut said...[Reply to comment]

@Liza
terima kasih kak liza.. semoga sama2 la kita berkongsi ilmu dan kita sama2 beroleh manfaatnya kan kak.

selamat melangkah ke tahun baru juga buat akak dengan lebih ceria dan semangat

izahdaut said...[Reply to comment]

@Yatie
waalaikumussalam warahmatullah..
sebenarnya tahun ke-2 tu bukan la hari ni yang betul2 nya kak. kikiki.. tapi ujung tahun baru ni. lupa lak nak mention. kena ketuk ngan senduk kak yatie kang saya ni. haha...

apa apa pun, kak yatie dah offer kek, saya bedal je kak.

selamat tahun baru juga buat kak yatie sekeluarga. semoga terus berbahagia dengan family tercinta.

izahdaut said...[Reply to comment]

@Nur-nba
terima kasih nur.. semoga sama2 kita berkongsi ilmu n smoga sama2 kita mendapat keberkatan dari nya

Mama Ann said...[Reply to comment]

Mama singgah sini dr blok Pn Nor secubit garam..Tahniah mama ucapkan d atas kejayaan Puan Izah...keep it up..Boleh lah nanti mama intai2 d sini..

quinnie said...[Reply to comment]

anniversary blog hari ni ke? sama lak ngan b'day kita..hehehe...moga IML terus berjaya dimasa akan dtg...:)

sitiezahim said...[Reply to comment]

slamat ber anniversary kak izah..semoga muffin lover akan terus suksess...muahh muahh :)

lina said...[Reply to comment]

salam izah semoga senantiasa dlm rahmat dan redhaNYA...selamat ulang tahun IML semoga terus maju jaya dlm dunia masakan...

Citarasa Rinduan said...[Reply to comment]

wow..
tahniah buat izah..
jelita dah lamar rupanya..
i like

tumpang happy sangat2....

izah.. happy aniversary buat blog IML
moga cemrlang dan gemilang

nOOrsha said...[Reply to comment]

Happy aecond anniversary IML!!
Semuge lebih mantop,meletop,merewchikkk n kebabommmmm dgn resepi2 yg hebat n pic yg indah2...moga maju n terus maju ya...aminnnn...

Sodapnye cuppies tu..aku cop yg tules lop2 tu blh...hehe...ko sharela ngan en daut baru lomentique gitewww..ahakzz....

nOOrsha said...[Reply to comment]

Nak rulis second jd aecond...hahahaha..sengal x bertempat.....kuikuikuikuikui.....

nOOrsha said...[Reply to comment]

Ehehe..nk tulis 'tulis' jadi 'rulis'...muehehe..k dah ngantok..nk tido...


Eh jap jap..cek spelling jap...hahaha

Ayu Safieza @ Humaira' said...[Reply to comment]

Izah....u are so sweet and loveable...u deserve all the good things dear...

Emmuah!! MMMM rindu lak kat hana....sibuk gaknye dia kan sjk dah mula mengajar...anyhow, I'll be home jan ni n Insya'Allah, kembali kerja...:)

Ayu Safieza @ Humaira' said...[Reply to comment]

HAPPY 2ND ANNIVERSARY TO IML!!! -love, hugs and kisses!

Nieza said...[Reply to comment]

Happy New Year Izah dn Happy 2nd Blog Anniversary IML. Teruskan berkarya dan berkongsi resepi lagi dan lagi. semoga kedtngan thn baru 2012 ni akan membawa sinar baru yg lbh baik lagi buat IML..insyaAllah:)

Anonymous said...[Reply to comment]

salam izah,Tahniah IML dn izah..moga terus maju dn maju ke depan(jgn pandang blkg)^_^...maaf ya lmbt keretapi lmbt .. (zila66) :)

izahdaut said...[Reply to comment]

@Mama Ann
tq mama.. sudi2 la menjenguknya. saya dahulukan dengan terima kasih. ;-)

izahdaut said...[Reply to comment]

@quinnie
tq kak Q. apa lagi jom kita suap suap kek ek kak. hehe

izahdaut said...[Reply to comment]

@sitiezahim
terima kasih hajar. tq juga atas doa doa itu. insyaAllah

izahdaut said...[Reply to comment]

@lina
tq lina.. semoga kita sama2 terus maju jaya

izahdaut said...[Reply to comment]

@Citarasa Rinduan
terima kasih ayu..
insyaAllah semoga kita sama2 terus cemerlang ek.

izahdaut said...[Reply to comment]

@nOOrsha
aku tau, kalau dah spelling beterabur gitu, mmg la guna enpon. aku pun gitu la jugak. haha,

tq la noorsha ye. kek gini mmg sah aku kena kongsi ngan en suami ala2 romantik la kan. haha

izahdaut said...[Reply to comment]

@Ayu Safieza @ Humaira'
oooo kena balik malaysia jugak ke. la ingat kan stay kat sana terus. apa pun tq ayu. dan memang miss juga ngan kak hana. nak membaca celoteh2 nya tu kan. tapi rasanya dah senyap je kot. tunggu jela kot ada come back kak hana ke kan

izahdaut said...[Reply to comment]

@Ayu Safieza @ Humaira'
terima kasih.. i love u ayuuuu

izahdaut said...[Reply to comment]

@Nieza
terima kasih nieza. buat noieza juga semoga melangkah di tahun baru dengan semangatnya

izahdaut said...[Reply to comment]

@Anonymous
terima kasih kak zila. insyaAllah kita sama2 doakan yang terbaik

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

tahniah buat izah n IML... happy aniversary IML... sorry lambat wish... moga IML akan terus berjaya dan melangkah ke hadapan lagi dengan jayanya.. Amin..