CSS

Thursday, September 1, 2011

Selamat Hari Raya 2011 dan Kad Raya Teman2


Assalamualaikum..

InsyaAllah sekarang kami sedang dalam perjalanan pulang ke KUALA LIPIS , PAHANG. Semoga perjalanannya lancar dan selamat.

Dikesempatan ini, saya dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri dan semoga kita menyambut lebaran ini dengan penuh kesyukuran dan keserderhanaan. Ampun maaf dipinta buat semua kawan2 yang mengenali, kawan2 yang sudi menjenguk blog ini dan buat semua2 followers atau silent reader, jika selama saya berblog ini ada kata2 yang megguris hati, terlebih gurau dan sebagainya.

Sudi2 kan lah mengangkut kad raya saya ye. TQ.


Kad dari teman2:

Hasue



kak nor

mas


noorsha




Kak Antan




Zack Zachoes




Deliah Deli




Cik Mat Gebu DTS




Kak Madihaa



kak Mieza




kak Nuridah Sg




kak Rosaliza



Ucu Faridah




kad dari Quinnie



kad dari Along Roz




kad dari CB




kad dari Cheq Sue




kad dari Ijan



kad dari Ita & Fariz




kad dari kak CT Delima



kak Wana



kak Azatie




kak dari Kak Gee



kad dari kak Naz COSK



kad dari Kak Azlita Aziz




kak Dzanariah



kak Linapg




kad raya love




kad dari mamasya




kad dari Mekna



kad dari Mimiey



kad dari Nieza



kad dari Ros Jintanmanis




kad dari kak Umiizaihadi




dari kak Yatie





29 comments:

K.Nor said...[Reply to comment]

selamat hari raya buat izah seisi keluarga.. ampun maaf k.nor pohon andai pernah mengguris hati izah dgn kata2, komen, gurau senda sepanjang kita kenal melalui alam maya ni.. tak terlintas dlm hati nak buat org kecik ati dgn kata2 tp k.nor akui sebagai hambaNya yg lemah tak terlepas dr melakukan semua tu..

semoga hari raya memberi seribu keberkatan dan kebahagian buat izah sekeluarga kali ni..

jgn lupa balik ampang ya kalau dh syok beraya kat kampung tu tau :)

syasya said...[Reply to comment]

selamat raya kak izah!

AZLITA AZIZ said...[Reply to comment]

Selamat hari raya Izah..
Maaf zahir dan batin

Zack Zachoes said...[Reply to comment]

selamat hari raya kak Izah..maaf zahir & batin..

sitiezahim said...[Reply to comment]

slamat hari raya kak izah..terima kasih atas tunjuk ajar...semoga seronok beraya ngan famili...hehehe

kasihredha said...[Reply to comment]

selamat hari raya izzah
semoga selamat sampai dgn selamat.
Mohon maaf zahir batin.

Yatie said...[Reply to comment]

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat Izah sekeluarga....uwaaaa berseri2 Muaz dngn Bais...tak sabar plk nak tngk gambar Ummi dngn ayahnya...jngn lupa tangkap gambar banyak2 eehhhh..

Qhaifa Nur said...[Reply to comment]

selamat hari raya
semoga selamat tiba di kg...

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...[Reply to comment]

Kak Ros ucapkan selamat Hari raya untuk izah sekeluarga.Muga bahagia dihari lebaran.

::Azura Rahman:: said...[Reply to comment]

selamat hari raya izah dan family.. maaf zahir dan batin ye.. =)

Mimiey.. (^-^) said...[Reply to comment]

pinn...pinnn....
selamat hari raya...
singgah le umah amek kad raya kite..hhehehhe

Juwita Jamaludin said...[Reply to comment]

selamat hari raya Izah maaf zahir dan batin..:)

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

Assalamualaikum izah akak cayang..
comelnya mereka berdua... :)
Salam Aidilfitri juga buat izah sekeluarga... andai ada yang terkasar bahasa.. terlanjur kata.. akak mohon d maafkan yer izah..

Wattie said...[Reply to comment]

Salam aidilfitri, maaf zahir dan batin buat Izah sekeluarga

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...[Reply to comment]

SELAMAT HARI RAYA buat Izzah seisi keluarga semoga selamat selalu.

Ummi said...[Reply to comment]

Salam Aidilfitri dan maaf zahir batin buat Izah dan keluarga. Akak ingin memohon maaf atas sebarang kesilapan dalam pertuturan kata dan senda gurau sepanjang mengenali Izah, sesungguhnya ianya tanpa disedari dan tidak disengajakan jua. Moga riang ria di hari raya... ^__^ jgn lupa angkut kad nnt yea...

quinnie said...[Reply to comment]

salam aidilfitri jugak buat izah sekeluarga..:)

Rima said...[Reply to comment]

Happy eid mubarak to Izah and family.. mohon maaf if ade tersilap kata kat dalam kotak comment ni hehe.. hv a good one and be safe..

DG said...[Reply to comment]

Selamat Hari Raya to Izah & family :)

Zack Zachoes said...[Reply to comment]

selamat hari raya kak Izah..maaf zahir dan batin.. :)

Nuridah said...[Reply to comment]

Salam lebaran buat Izah juga ya...alahai kak nur suka lah tengok kad raya Izah nie...tersenyum simpul kak nur apabila melihat ank bujang Izah yg comel loteh nie...segak bergaya gitu...geram tengok.

Terima kasih ya Izah...jgn lupa pula ambil kad raya akak ya...sudi tk? Tk sudi akak pelangkung nanti....hehe...minta maaf sekali lagi terkasar bergurau ni..hihi!!

dZana said...[Reply to comment]

comel nya anak bujang tu brgaya.. klau ada adik perempuan tentu bertambah2 meriahnya.. hihihi.. maaf zahir n batin.. myakat izah di hari raya..

Wanita2u said...[Reply to comment]

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Ayu said...[Reply to comment]

Salam Aidilfitri buat Izah & famliy..
Maaf zahir batin akak mohon sekiranya ada terkecil hati, terkasar bahasa, tersilap bicara sepanjang perkenalan kita ..akak datang ambik kad ni thanks dear for the thoughts..

Ucu Faridah said...[Reply to comment]

Ucu & keluarga mengucapkan
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin

Izinkan ucu gantung Kad Raya disini:
http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/koleksi-kad-raya-2011.html

Sizuka said...[Reply to comment]

Izah,

Selamat Hari Raya! Akak tak sempat nak gantung apa2 kad raya. Maaf zahir dan batin :D

LadyD said...[Reply to comment]

salam lebaran...maaf zahir batin..

Lovely Kitchen said...[Reply to comment]

Selamat hari raya izah..maaf zahir batin dari e-na...baru nak berjalan raya umah kwn2 maya...ada lg ke sekut raya...klu dh abis hidang kek lapis pun jadilah...hihii

Gee® said...[Reply to comment]

Selamat hari raya izah..maaf zahir batin...