CSS

Saturday, October 1, 2011

Award : dari kak Diana


Terima kasih kak Diana sebab memberi sedikit ingatan untuk menganugerahkan THE VERSATILE AWARD ni kepada saya. Dah lama dah tak dapat awards. Rasanya ada jugak la award n tag yang dapat, tapi kengkadang time limited nak buat masa dapat tu, terus ajer terlupa. Maaf ye kalau ada award dari teman bloggers yang tak sempat saya tepek.

Award ni dari kak Diana yang cantik awet muda tu. Pandaaaaiiiiii sangat masak lauk pauk, kek dan apa2 saja kegemaran anak2 nyer. Sangat gojes gambo2 kak Diana tu, kalau siapa tak kenal lagi leh je ke blog kak DIANA DI SINI


Ada tag jugak tu. 7 perkara tentang diri sendiri. Rasanya sebelum ni saya dah pernah jugak buat tag gini. Kira tag yang kena selesaikan yang syok sendrik kan. Hehe... ok simple je ni.

1. Orang kampung yang masih hijau dengan otak kampung.

2. Takut lipas.

3. Tak suke membebel.

4. Tak pernah makan lobster  tapi teriiinggiiinn sangat.

5.  Pernah menjadi peguamcara n peguambela bersijil.

6. Pernah bersawah tolong mak, dari mula semai padi, tanam padi dalam sawah paya *masa ni kalau kena gigit lintah, mcm nak pengsan geli* , jaga burung pipit nak makan padi, tuai padi, mengemping padi, tukang jaga ayam nak cakar n makan padi time padi dijemur, mengikut abah gi hantor padi ke tukang mesin. 

7. Olahragawati sekolah rendah.


Sekian. Dan award ini dialu alukan kepada semua pengunjung blog saya. tq so much!!!





18 comments:

Cheq Sue said...[Reply to comment]

cheq sue pun sama la ja...tak pernah makan lobster tapiiiiiiiiiiiiiii teringin sangat.

quinnie said...[Reply to comment]

wah..pernah jadik olahragawati rupanya izah nih...:)

Zaliedana said...[Reply to comment]

Kak Izahhhh,aii pernah sekali mkn loabster,tuh pon time g hanimun kat sabah nun..

Mas said...[Reply to comment]

ijahhh..aku pun..tak pernah makan lobster...he3
wehhhhh...pernah jadi olahragawatie kau....

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

Assalamualaikum izah...
terima kasih kerana sudi ambik award nie.. :)

wah izah kita nie olahragawati rupanya.. peguamcara n peguambela lg... kagum2... citer psal lobster kan.. terus ingat kisah akak ngidam masa mngandungkan yong dulu.. hehhee.. nasib baik musim masa tu.. dapat gak makan banyak.. :)

K.Nor said...[Reply to comment]

jahhhh ai pun dah lama idam nak makan lobster.. huhu.. sapa la yg baik ati yg dpt bonus banyak2 tu nak tulun sedekahkan sekor lobster utk akak ya.. kalau tak pun, bila time jah dpt makan lobster jgn lupa ajak akak makan sorang ya.. hehe

Ida,Japan said...[Reply to comment]

tahniah dia atas award itu...k'ida pun lum publish lg ..dpt dr k'jee hr tu...pas tu terbekenan sgt dgn butter prawn izah kt bwh tuu...wahh telurnyer menjadi la....k'ida takut nk try, takut tk jadi..bila nk try jugak la resepi ni & TQVM ye izah

Naz / Nadz COSK said...[Reply to comment]

Wahhhh..prnh jadi peguamcara & peguambela bersijil.. Kagumnya akak dgn Izah... Bnyk kes dikendalikan masa tu Zah??
Olahragawati tu mmg patut pun.. Kak nim ada bg tau, Izah ni tinggi lampai.. So sesuai sgt kalau jadi olahragawati..

rahel said...[Reply to comment]

Hmmm,rupa2nya ada juga yg mcm saya..pernah bersawah..hahaha..bab lintah!! gua tak takut..gua sembelih guna sabit.....

izahdaut said...[Reply to comment]

@Cheq Sue
gimme 5 cheq sue... huhuu

izahdaut said...[Reply to comment]

@quinnie
itu dulu kak q.. jaman tuk nadim. hihihi

izahdaut said...[Reply to comment]

@Zaliedana
best laa... nk jugak la pi sabah cari lobster semata.. hhi

izahdaut said...[Reply to comment]

@Mas
jom mas kite cari lobster..
lma dah mas, time ringan2 dulu laa.
sekrg tak lagi.. begegor padang klu aku blari.. hihi

izahdaut said...[Reply to comment]

@Diana @ Melley Mey
akk.. sedap nyer dpt mkn lobster. sya teriingiinn sangt nk mkn. nak g labuan lah.. hihi..

tq juge sudi kasi award kt saya kak ye

izahdaut said...[Reply to comment]

@K.Nor
eh eh ayat yg 'ajak akak sorang' tu tak leh tahan tu.. hihihi... kt mna ek ada lobster? sabah je ke? kt kl mahal sangt. rasa mcm mkn duit pulak. hihi

izahdaut said...[Reply to comment]

@Ida,Japan
kak idaa...
try la study bebetui resepi tu.
senang je nk menjadi klu ikut tips k nor tu.
insyaAllah

izahdaut said...[Reply to comment]

@Naz / Nadz COSK
apa2 la kak nim citer tu. dengr boleh pcaya sikit2 je ye.. hahaha..

ada la juge kak.kes2 civil.kire ada la juge bulu2 kaki gugur kt tangga mahkmh tu. hahahaha. tak sesuwaiii

izahdaut said...[Reply to comment]

@rahel
ganas ko rahel.. mcm tk sanggup je.. bile tengok badan dia tu. yaa ampun. tapi klu pacat ok lagi. leh main tarik2 lagi. hihihi