Saturday, March 31, 2012

Mereka yang selalu menduga...


Assalamualaikum..

Salam hujung minggu. Baru pas memenuhkan perut.
Rilex2 jap sebelum buat aktiviti memejam kan mata. Hakhak..
Tajuk tak brapa nak berkait dengan entry. ;-)
Drama candid mereka. Saya rakamkan khas buat tatapan saya sok sok.
Kebiasaan terjadi kalau si abang Bais sedang buat homework dan si adik kebosanan.





abang Bais  


Muaz Alawi si adik..


Sedang senyum dan sedang mengusik abangnya..




^___^














Akhirnya..... tertewas jugaaa..

^_______^





18 comments:

Nuridah said...[Reply to comment]

Assalamualaikum Izah,

Ai mula2 senyum2 simpul...lepas tu boleh wrestling pulak...la lopeh tu dh tewas siap nangeh pulok....sian nya....hehe kalau tk bukan budak namanya Izah??

Mamasya said...[Reply to comment]

Slmt berhujung minggu Izah.wah dua hero bergomol...adik boring tak da kwn main ya....mulalah usik abg kan..

mimie said...[Reply to comment]

amooiii3x....sajer jer x nk jd pengadil yer jahh....sakat budak kenit...ahkak pon suka sakat budak kenit sampai nangehh..... 2 hero yer jahhh... 1st dah dejah bape...???

K.Nor said...[Reply to comment]

aikk.. abg lak yg nangis ya.. :)

mama sara nur said...[Reply to comment]

he he buah hati pengarang jantung
izah,karenah anak2 w/pun pening tp bila fikir balik budak2 kan..
bila tak ada mesti sunyi he he
la ni Sarah pun sorang2 kakaknya tak ada, apalagi mama la yg kena sakat dek dia he he

Kamalia said...[Reply to comment]

hehehe..aku paham apa yg korasa bila ada 2org anak lelaki ni..

ijayuji said...[Reply to comment]

Salam kak, ahahaha.... Biasa lerr budak2 sama jer yg kat sini, yg tua duk nyakat yg kecik yg kecik duk nyakat si abg n kakak lama2 mmg salah sorang atau 2 org yg melalak tapi kan muka si abg tgh nanges sebijik muka maknya ahaks! Jom mAin laRi2 anak :D

Acik Erna said...[Reply to comment]

izah..acik dah agak pengakhirannya..he he..sebab acik ada 3 hero tu..cam tu la kecik2 dulu

Rima said...[Reply to comment]

hehehe suka tengok telatah budak budak ni.. if in my rumah.. si hairi yg dah tua bangka pulak yg nak sakat si sonia.. terpekik pekik si sonia.. si dak sonia pulak suka ngadu.. aduhhh binggit pun ade bila dah terpekik pekik.. ishh

Hmmm ade homework? i thought ur son sama umur macam sonia?

HomeKreation said...[Reply to comment]

haha.... boys mmg cam tu Izah.... anak Along dah besar panjang pun camtu.... gomol2 kang ada yg melalak... sampai Liana pun tolong kasitau - "JANGAN GADUUUUH"!

HaSue said...[Reply to comment]

comel nyer budak 2 org nih..

sama cam si yana dan zhariff..skrg ni zhariff suka rampas brg dr yana dan buat muka x bersalah..terpekik2 laa kakak dia tu..

sitiezahim said...[Reply to comment]

hahahaha cian nangis jugak...huhuhu

ASMAH YUSOF said...[Reply to comment]

slm k.izah...sama mcm asz cuma yg ok skit sebabnya sorang gurl sorang boy...tapi penamatnya mmg sorang akan melalak..haha

Naz / Nadz COSK said...[Reply to comment]

Izah, akhirnya yg tertewas abangnya yer..hehehe...

MamaFaMi said...[Reply to comment]

Muahahaha WWE eh? Aik.. Abang nanges ke? Habis dah macho! Hehehe...

quinnie said...[Reply to comment]

hahhaha..adegan akhir tu memang biasanya akan berlaku...kekekke

anymz said...[Reply to comment]

bais mmg selalu beralah dgn dak muaz kan?..nampak betul kesabaran di wajahnya...ikut siapa lah tu ya?...tidak mungkin ikut umminya...huhu

Diana @ Melley Mey said...[Reply to comment]

hehehee... comel ler tgk anak2 izah nie... ^_^