CSS

Tuesday, March 12, 2013

Aneka Cheese Tart




Assalamualaikum..

Alhamdulillah boleh muncul kejap kat sini.
Ye di sini..
Di sini..
owhh .. terharunya.. sob sob..
Ni apa kes tetibe terharu neh.
Ok siriyes.. dah lama tak buke order tuk cis tart. Alhamdulilah bila ada permintaan kesian pulak bila dah banyak kali tolak. Untuk cheese tart kali ni untuk 50biji (minimum order) harganya rm35 dengan pilihan filling coklat, bluebery, kiwi dan strawbery.



Resepi dari kak Azita Zain/. Nanti saya link kan resepinya. Sekarang nak cepat sebab budak kecik dah berbunyi time untuk dia minummm susuuu.



Ok kalau nak tart shell sahaja pun boleh.
100biji (minimum order) rm28.
Dan tq  Anna Qawina kerana sabar melayani karenah saya yang comel ini
Lap u!
Muah.
:-)

untuk order boleh terus contact ke 0176871233
Area lembah kelang


6 comments:

ummiaisyah said...[Reply to comment]

miss u izah ..misti alwiz bz ngan bb kan...takpe..pelan-pelan kayuh!

Qhaifa Nur said...[Reply to comment]

sedapnya..macam-macam jenis ada..

priorityisyou said...[Reply to comment]

dah lama x buat tart...sdapnya...

adda syuhada said...[Reply to comment]

menggoda betul..adda ni memang kalau nampak tart je memang tak tahan..asyik teringin jer..

Anna Qawina said...[Reply to comment]

Ye ye..lap me plisss...meh lap tingkap umah aku nih..

Montok2 tart ko jah..macam ko jugak. .eh dah montok balik ke ko? Hahaha...

Azie Kitchen said...[Reply to comment]

Cantik jet cheese tu. membulat