Wednesday, February 6, 2013

Begitu Begini dan Bau2 Sakura?

Assalamualaikum..

Lahaiii best je ngadap lappy dengan bunyi2 riuh dibelakang tenggelam timbul ngan suara anak memanggil ummi dan esakan manja.. peduli apa kan.. Kehkehkeh.. ok sepantas yg boleh naaak jugak mengapdate belog suram sepi ditepi sungai yang tenang jangan disangka buaya ada ni.

Begitu dan begini bukan lah apa... banyak perkara membantutkan hasrat mengaktifkan balik dengan jayanya blog ni. Walaupun apdate kali ini setelah terpanggil kerana di sapa oleh seorang kak hajjah yang 'kembali aktif dipesada blognya' lah sangaat kan..boleh akak tu dtg mengomen blog saya suram dengan mapin pisang aje.. eh sabarr jela.. tercabar ai ok. walaupun xde menu baru.buat2 je ha ada menu nak diapdate.. kikiki

Tetiba tingat sos tauhu sumbat ..apakahhh..

Rutin harian setelah mengulit..menggigit dan bersilat dengan budak ini..


Haaa.. dia pun bersilat jugak ek..


Bila dia dah tenteram dan nyaman..beralih kepada kerja2 rumah dan perkara2 berbangkit seperti contoh dibawah ini. :-)


Kek coklat krim cheese


Kek coklat krim cheese


kek coklat


pavlova


Kek puding karemel


red velvet kek


snow cheese cake


rv cupcakes

durian crepes dan blueberry crepes




durian crepes dan oreo crepes size jamuan
mau order sms ke 0176871233 @ wassup
or emel ke baisku09@gmail.com


Dan apakah Bau2 Sakura tu?
inilah baunya.. 
sangat harum semerbak kaaannnlah sangat..
haha.
kak hana ko jangan serik datang rumah..
sebab aku yang serik, haha
Maaf sangat segala kesederhanaan yang aku tonjolkan.
siyes neh.. jgn serik dtg umah lagi..
tq tq untuk buah tangan alfateh.










25 comments:

Gee® said...[Reply to comment]

Salam rindu Izah & salam sayang buat al fateh...

Yatie said...[Reply to comment]

Syukur Alhamdulillah, mcm tau2 je...kebetulan arini akak berangan nak suruh Izah letak gambar terbaru si baby comel ni..bila buka lappy ternampaklah gambar si babay comel bersama ibunya yg semakin ayu jelita bersama kakak sakura...jeles terus di buatnya....di manakan gambarku bersamamu...di mana..dimana....muehehehehehe...(jawab sendiri lerrrr)

aizu's life said...[Reply to comment]

welcome back kak izah! bessoo dh bby ni.. muke pn dh brubah. pp makin bulat :)

umi's cup cake said...[Reply to comment]

Comelnya alfateh..rasa nak gigit pipi dia..

Qhaifa Nur said...[Reply to comment]

uruskan dibaby comel ni rupanya...
biasalah kita bila anak kecil, mereka didahulukan...

seronoknya dapat cuci mata tengok menu yang best lagi sedap....

mama sara nur said...[Reply to comment]

assalam izahhhhhh
wah tomeee nya dia

FnF Simple Life said...[Reply to comment]

beso dah alfateh...chubby lagi tuuu...

HaSue said...[Reply to comment]

Hahahaha..eh.tetiba dtg umah org gelak kn..sibbaik blogger hajjah tu tak menyapa n suh aku update jahhh..selamat aku dr demam keteguran hajjah misteri.eh?
aku ni mcm x berapa ingat dah cara nak ngupdate blog. Harus aku blaja balik ni..apa tah link blog sndiri pun kdg x brp ingat..*over*

Amboii..kemain kontrol keayuan ko bgmbr ngan kak hana tu ek..awat kak hana buat2 single ni? Mana dania yg cun tuh? Ko jah lenkali jgn bg chance kak hana tu blagak single..eh,tetiba x puas hati.hakhak..jeles sbnrnya tu..korang asik jumpa2 je kan.huh.

Lagi,apa aku nak komen. Dak alfateh tu kalo dapat ke aku,aku gigit2 lengan beliau..geram aku..ko x bagi aku gigit lengan ko jelah. Ehh ko apasal tyg banyak2 kek ni..iee..dc pun ada..stress acik..dah,nak balik..aku ngomen kat blog org mmg x suka pepanjang..kalo nak taip pepanjang baik update blog sendirik kan..ko terasa tak dgn komen aku ni jah? Aku ni dah lama x ngomen blog org tau? Aku dah lama x blogwalking. Ni rajin pulak td.
Oklah,kang pjg lak komen aku.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...[Reply to comment]

hehe.. ingatkan apalah bau sakura tu... cikgu hana kita rupanya.. heee.. mmg betul.. rindu ngan update2 dari izah spt dulu... tp takper.. kewajipan pg keluarga mmg wajib didahulukan..

zana fahmi said...[Reply to comment]

Tau dah sape hajjah yg komen tak update blog tuuuu..mmg patut pun. Letih n boring tgk blog tak berupdate ni, asal dtg je..bersawang, asal bersawang je..kita datang, eh tetiba!
Si Hana tu tak sudi ke nak jengah dapur kita? Merajok ahh..

Tina Othman said...[Reply to comment]

wah bestnya bergeder2

maju bisnes skrg ni ye izah, tu yg lama sepi tu

MamaFaMi said...[Reply to comment]

Hihi... blog suam suam kuku eh? Tak pe la kuku ibu jari.. mama punya blog... suam kuku jari anak... hehehehe...

hana said...[Reply to comment]

nih menghupdate sbb ko berjaya me'lebar''kan aku dr ko ke jah?? huh! btol2 lebor aku rupanya... hahahahaaaa...

kak.zana... besok kita terjah! jgn sampai tak sempat pakai kain sudah! wakakakakaaaa

sitiezahim said...[Reply to comment]

al fateh...comelnyaaa....

Anonymous said...[Reply to comment]

also Shanghai Wood Subject Association [url=http://www.salevivi.com]ルイヴィトン 財布[/url]the explanatory information has been [url=http://www.salevivi.com]ルイヴィトン 通販[/url]complying with 3121 to 3124 has been amended [url=http://www.salevivi.com]ルイヴィトン バッグ[/url]means of energy generation which it can be http://www.salevivi.com[/url] options include kick bars and stair http://www.salevivi.com[/url] commercial buildings in Australia already

mrs kayrul said...[Reply to comment]

Patut la bau2 sakura...org jauh datang rupanya

lizz said...[Reply to comment]

salam izzah..comel baby al fateh

anymz said...[Reply to comment]

wakakaka..kemain lagi ko ya sue..mana boleh tak sapa pi baca balik kat blog suam tu..dah naik masam dah tu..

sama lerr dgn tuan tanah kedaung ni hah..dtg je gamba dak al fateh..asal nampak dak al fateh je mesti muat turun kat blog umminya..cuba lah ko letak lauk sup kentang ke,sup telur ke jah..ado jugak benda baru yang nak di jamu mato...huwaaa balik lah

Anonymous said...[Reply to comment]

When someone writes an article he/she maintains the thought
of a user in his/her brain that how a user can be aware of it.
Thus that's why this post is great. Thanks!

Here is my website: home fitness programs dvd
my site :: home workout routines for men body weight

Anonymous said...[Reply to comment]

Greetings! Very helpful advice within this post! It is the little changes that will make the biggest changes.
Thanks a lot for sharing!

Here is my webpage - arthritis in hands

Anonymous said...[Reply to comment]

I have been surfing online more than 2 hours today,
yet I never found any interesting article like yours.

It is pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be
a lot more useful than ever before.

Here is my homepage; quick belly fat loss tips

Anonymous said...[Reply to comment]

Thanks for one's marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will make sure to bookmark your blog and will eventually come back at some point. I want to encourage you to definitely continue your great posts, have a nice weekend!

Here is my webpage; Bookmarking Backlinks

Anonymous said...[Reply to comment]

May I simply say what a relief to find somebody that really
knows what they're talking about on the internet. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. A lot more people really need to read this and understand this side of your story. It's
surprising you are not more popular because you most certainly possess the gift.


Visit my website :: http://www.linasfloraldesign.com

Anonymous said...[Reply to comment]

Everything is very open with a really clear clarification of the challenges.
It was really informative. Your site is extremely helpful.
Thanks for sharing!

Feel free to visit my blog: dumbbells set 50-100

Ummi said...[Reply to comment]

Assalam Izah...amboiii..mek berdua ni sakan posing x hengat..mesti makan pun x hengat... Eh mcm terasa jek sebut yg misteri2 tu...bukan akak kan...akak x misteri dah...Eh, hellooooo aaaii bukan kan...ai dh update dah...hahahahhahah...

Itu cikgi Hana pergi sana bawak perut besar je yea..best sbb tgk banyak gambar2 tu mesti separuh tu sume cikgui tu dpt songlap ke perut kan Izah kan...jelesss hakak..!