Wednesday, February 5, 2014

Tempahan Kek Red Velvet, Coklat Moist, Blueberry Cheese dan Rainbow.




Dah lama tak tepek kek2 order dari kastemer2 saya.
Maaf pada kastemer2 atas segala kekurangan.
Ini antaranyalah. Biasanya saya memang tak sempat nak snap gambar bagai lepas buat kek. Entah la kenapa. Saya ni jenis ikut mood. Kadang2 rasa nak pegang kamere maka ada la gambar kek tu.
Kadang2 kastemer yang baru2 nak order kek bengang jugak ngan saya. Sebab bila mintak contoh selalu je.. err maaf tak de gambar antara alasan saya berikan. Tak best la kan. Sebab antara biz online..elemen gambar adalah sangaaat penting. Ampun kan saya ..

Antara kek kegemaran:
1. Coklat Moist Buttermilk
2. Red Velvet
3. Rainbow
dan terkini ialah 4. kek Blueberry Cheese













8 comments:

Gee® said...[Reply to comment]

Wallah... cantik2 belaka...

cheqna said...[Reply to comment]

cantiknyer..
cam syg je nak makan =)

Mas said...[Reply to comment]

alhamdulillah......moga teruss sukses jah...
cantik2 deko kek ko

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...[Reply to comment]

Cantiknya. izzah men deko kek tu.. dah lama akak tak buat kek sejak mixer rosak huhu...

Qasey Honey said...[Reply to comment]

cantikk..semoga terus maju n rajin2 amik gmbo kek ye lps ni..hihi

Mayang ABDUL RAZAK said...[Reply to comment]

cantik dan kemasnya izah.... semoga berjaya..

CA said...[Reply to comment]

Salam Izahh..

perghhhh....makin malatop ko jahhh.koi kagumm ammmat dgn hasil tgn aok ni...koi nok bajo borreee..
aok xde kena casss kan..kann...

koi fantanggg nengok deco bunga wos gitu..koi gewammmmm...

Tahniah!

anjung puri said...[Reply to comment]

Salam akak, kat mn akak beli happy birthday yg kt lidi tu?