Wednesday, December 26, 2012

Orang Baru...

Assalamualaikumm..

Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah.. dihujung tahun kami dikurniakan dengan kehadiran seorang lagi ahli baru dalam family. Anak ke-3, yang dinamakan Muhammad Al Fateh Mohd Daut. Lahirnya pada hari Rabu 12.12.2012 diawal hening subuh. Alhamdulillah semuanya dipermudahkan Allah..

 Terima kasih doa2 dan ucapan2 tahniah dari semua, kawan2 dari FB dan kunjungan teman2 tersayang ke hospital dan juga ke rumah. Terima kasih dari hati... ;-).. Terima kasih juga hadiah2 untuk baby alFateh, dari acik Anna Qawina, jauh terbang dari Mukah dari acik Hasue, kunjungan dan buah tangan dari kak Nazd, juga dari kak Sam jauh nun dari Penang, Kak Anim sekeluarga dari Rembau dan staff2 en suami yang sudi melawat baby alFateh. Terima kasih semuanya...

Sedikit untuk tatapan acik2 semua pembaca IML tersayang...
















Acik Hasue... Ni la moment yang klako, tarik rambut sendiri, pastu teriak..bila tangan dah lepaskn rambut..pandai senyap sendri.. hehehe..







52 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...[Reply to comment]

muka ada tenyum...

Selamat melihat dunia duhai anak...

Gee® said...[Reply to comment]

Tahniah Izah.... comel baby Al fateh

Sally Rashid said...[Reply to comment]

comelnyaaa..
baby 12.12.12

Anna Qawina said...[Reply to comment]

Bebiiiii...huwaa....gosok perut Hasue...haha..
Comelllnyaa..cpt berubah muka dia kan..aish..x puas peluk..nak g lagi tgk bb jah boleh? Haha
Pic ke 4 tu cam malu2 tutup mulut gelak gitu ye..hehe

desperate mama said...[Reply to comment]

alamak, kenapa saya tertinggal keretapi ni..????

congrats izah.... baby sangat comel... geram sangat....

Zack Zachoes said...[Reply to comment]

assalamualaikum,
tahniah kak izah :D rasanya baru je aritu dpt tahu akak ngandung, tup2 sekarang dh bersalin. hehe.. apapun tahniah, rasa geram je nk peluk baby al-Fateh, comel sgt >.<

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...[Reply to comment]

Tahniah Izzah.. comel baby tu.. akak suka sangat cium baby baru lahir ni.. wangi jer :D

Asyifa Mustaffa said...[Reply to comment]

As salam.
welcome to the world baby AlFateh...comel dia...:)

tahniah pada Izah juga...selamat berpantang....

Lya Colours said...[Reply to comment]

tahniah kak =)

Adriana said...[Reply to comment]

comel sgt baby Fateh..semoga menjadi anak yg soleh

Kak Nita said...[Reply to comment]

Tahniah Izah ...alhamdulillah selamat lahirkan baby yg comel dan sihat ...

Siti Nadira said...[Reply to comment]

Tahniah kak...seronok btol tgk baby...:)

FnF Simple Life said...[Reply to comment]

tahniah izah atas kelahiran baby Al Fateh yang sangat comel dan sihat...

aeinio said...[Reply to comment]

tahniah izzah...

ogyep yummy mellow said...[Reply to comment]

Tahniah Izah..

Semakin meriah lah lagi ya.. Peluk cium utk baby..

MamaFaMi said...[Reply to comment]

Tahniah Izah atas kehadiran si comel.

sury@25february said...[Reply to comment]

Tahniah izah dpt bby baru...comel :-)

Ummi said...[Reply to comment]

Assalam Izah, dah siap bertungku ke blm...kalau nak senang, diang aje tepi oven...hehee..Waaaahh aksi si comel, kemaaiinnn, pandai dia wat mcm2 aksi...pasni cepat besar, wat aksi lipat doyan crepe lak eh Muhammad Al Fateh...hehe

Qhaifa Nur said...[Reply to comment]

tahniah atas kurniaan baby baru ni...
namanya pun sedap....

Tina Othman said...[Reply to comment]

tahniah izah

comel baby

putris said...[Reply to comment]

tahniah k.izah..cantik date kelahiran..:)

ummiaisyah said...[Reply to comment]

tahniah jah..sedap nm bb.....slmat berpantang!

hazila said...[Reply to comment]

Tahniah. Semoga menjadi anak yang soleh.

lemongrass said...[Reply to comment]

Tahniah Izah and family dengan kehadiran orang baru.
Sukalah abang2 nya ye sbb dpt sorang lagi askar boleh ajak main2, hehehe

Hafizah Mohamad said...[Reply to comment]

tahniah Izah...sukenyer baby baru ni sbb bau dia special sikit...bau syurga....cantiknya date dia....12.12.12 pandai baby Muhammad Al Fateh pilih time no.... he he he....

indahhouse said...[Reply to comment]

Salam kak izah,
Subhanallah, comelnya baby... :D
Seronoknya kak izah sekeluarga. Moga ibu dan baby sentiasa sihat.
Tahniah dari saya. :)

Minsofea said...[Reply to comment]

tahniah izzah!!!!
best kan dapat baby...
date pun cantik.. :)

norzila said...[Reply to comment]

lorh comey nye dia tu..tahniah kak izah ye..patut lama x nampak..peluk cium kat si comei tu kak ye..

Aqil said...[Reply to comment]

Assalamualaikum,
tahniah akak :D comeynyer baby Al Fateh...kite yg dr batu pahat aritu..alhamdulillah DC akak sedap...hu3 ;D

hana said...[Reply to comment]

alololololooooo... tomeynyer dak fateh nih! nmpk fresh sgt2! nanti la ada masa auntie dtg jenguk... kiss ketat2 kat fateh! mmuahhhhhh..

*fateh.... klu mak ko langgor pantang bilang sama auntie eh.. nanti auntie nak rotan! kekekekekeke

Amie said...[Reply to comment]

Comelnya.... dah pandai beraksi ye baby kelahiran 12.12.12 ni....

Nooriah Abdullah said...[Reply to comment]

tahniah Izah baby al Fatih tu sangat cumil, kalau akak dekat pasti akak pun gi melawat jugak tkpe doakan agar baby tu cepat besar dpt tolong ibu buat crepe heheee

Kak Nik Ja said...[Reply to comment]

tahniah izah...moga Al-fateh membesar jadi anak yg soleh....hebat nama tuh, aunti sukah!!bertambah2 lagi sorang ahli gusti kat umah izah tuh..mesti meriah!...muah!

Mas said...[Reply to comment]

ishhh...gerammmnya tengok Al Fateh nie...
tungguuuuu ...nanti nak gomoi2 dia...he3

DG said...[Reply to comment]

Congrats to you and your family :) He is so adorable cute :)

.:: Mrs Z ::. said...[Reply to comment]

Tahniah izah ^_^

aizu's life said...[Reply to comment]

New baby. bestnyeee.. tahniah k.izah.. pandai akak pilih date yer ;)
Smoga akak n bby sht sllu

Yatie said...[Reply to comment]

Tahniah buat Izah sekeluarga, alahaiiiiii comelnya baby Fateh ni...geram tngk baby mcm ni..btw slmt berpantang ya Izah.....

Fiza Nordin said...[Reply to comment]

tahniah izah & selamat bpantang.... :D

Rohah said...[Reply to comment]

Salam Izah,
tahniah dgn kehadiran baby baru,tarikhnya cantik sangat, selamat berpantang..

EmbunRosaliza said...[Reply to comment]

Tahniah Izah, pandai bby alfateh posing comel, geram tgk

Julia said...[Reply to comment]

Walaaa comeinyaa, cepat sihat Izah! Dan jangan lupa untuk baking lagi.

mama sara nur said...[Reply to comment]

tahniah Izah
tambah lg sorang ahli keluarga baru yg comel ni
3 hero Izah ye skrg

Arizakiah said...[Reply to comment]

Tahniah izah.....cantik betul tarikhnya...akak pun dapat orang baru...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...[Reply to comment]

alhamdulillah.. tahniah izah..
akak pun dpt berita dari ct zaliedana katanya izah pun bersalin tarikh sama ngan dia 12.12.12... sempat le announce secara tak rasmi kat blog aritu.. hehe.. sorry yer terover excited lak akak... sibuk2 announce awal dari empunya diri.. hehee...

geramnya tgk Fateh ni... bilalah dpt jumpa ngan Fateh ni... nak pegi Ampang mcm tak reti je nak tuju... Izah berpantang kat Ampang ke kat umah mak? Selamat berpantang ye..

Mieza said...[Reply to comment]

Tahniah Izah...cantik sgt tarikh lahirnya..pandai izah plan...jeles akak tau....sukanyer dapat baby...dan bau baby masyaAllah tersedap didunia! Tahniah! Semoga baby Al fateh membesar menjadi anak ibunya yang soleh!

Jefry said...[Reply to comment]

Selamat atas kelahiran putra anda
semoga bisa menjadi anak yang beriman dan berbakti pada orang tua dna bangsa

ain sweet thots said...[Reply to comment]

Tahniah Izah. Akak juga yg x menambah2 ;)

Acik Erna said...[Reply to comment]

assalam izah..Tahniah..maaf terlambat..sebab lama juga tak membaca dan menulis blog

AZLINA said...[Reply to comment]

Ketinggalan betui la akak ni, maaf la sgt2..Comelnya baby Al Fateh, nama baby Izah dekat2 mcm nama my hubby..:))

mrs kayrul said...[Reply to comment]

tahniah izah..lama tak jenguk sini rupanya ada bau2 baby la....pandai betul baby fateh, kecik2 dah pandai protes2 tarik rambut...hehehe

ساريده سنين said...[Reply to comment]

Salam Tahniah Izah..

comel baby boy..cantik angka 12.12.12.